Brancheordninger giver dig kontante besparelser

Plastindustrien har forhandlet en række aftaler til medlemsvirksomhederne. Vi udvælger nøje, hvilke aftaler og hvilke virksomheder vi indgår samarbejde med.

Del:

Kvalificeret sikkerhedsrådgivning hos Guardian

Med brancheordningen får Plastindustriens medlemmer mulighed for at få kompetent rådgivning om rejsesikkerhed og ’Duty of Care’ til en særlig medlemspris hos rådgivningsvirksomheden Guardian.

Den danske sikkerhedsvirksomhed råder over Nordens mest erfarne sikkerhedsrådgivere samt et globalt netværk af eksperter, så du kan få hjælp dér, hvor du har brug for det.

Læs mere om aftalen med Guardian her.

Azets: Spar penge og tid i dine administrative funktioner

Azets kan kort fortalt hjælpe med alt inden for de administrative funktioner HR og personale, lønadministration samt økonomi og regnskab.

I virksomhedens webshop er der samlet et udvalg af de mere enkle og meget populære ydelser, og som medlemsvirksomhed får du 10% rabat på alt i webshoppen.

Læs mere om aftalen med Azets her.

Få hjælp til krævende lovgivning hos Mediator

Mediator A/S yder lovservices og rådgivning om lovgivning inden for kemi, miljø og sikkerhed.

Mediator tilbyder medlemmer af Plastindustrien målrettet og virksomhedsspecifik lovservices, tilpassede kurser samt rådgivning i at sikre, at virksomheden drives i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Som en del af brancheaftalen får medlemmer af Plastindustrien 10 % i rabat på alle Mediators services ved indgåelse af nye aftaler.

Læs mere om aftalen med Mediator her.