Brancheordninger giver dig kontante besparelser

Plastindustrien har forhandlet en række aftaler til medlemsvirksomhederne. Vi udvælger nøje, hvilke aftaler og hvilke virksomheder vi indgår samarbejde med.

Del:

Reducer dine administrative omkostninger

Plastindustrien har indgået en brancheaftale med Azets (det tidligere Visma Services Danmark A/S), der giver medlemsvirksomhederne let og billigere adgang til administrative ressourcer og til at outsource opgaver som løn- og regnskabsmæssigassistance samt, rykker- og inkassoservice. Aftalen indeholder også adgang til HR og personalejura samt rådgivning om økonomiske forhold og regnskaber.

Læs mere om aftalen med Azets (Visma).

Spar penge på Rating-produkter og kreditindsigt

Medlemmer af Plastindustrien kan nu få rabat hos Bisnode på en række udvalgte services som fx de kendte Rating-produkter og forskellige former for kreditindsigt om andre virksomheder – både nationalt og internationalt.

Læs mere om aftalen med Bisnode.

Få bonusrabat på transport hos NTG

Omkostninger til transport og logistik fylder meget i regnskabet for mange plastvirksomheder. Derfor har Plastindustrien indgået en ny brancheaftale, der sikrer en 3% årsbonus hos Nordic Transport Group.

NTG flytter varer i hele Europa og til resten af verden med lastbil, skib og fly, og virksomheden lover service i særklasse, fordi du bliver betjent af branchens dygtigste medarbejdere.

Læs mere om aftalen med NTG.