Få hjælp til krævende lovgivning i ny brancheaftale

Claus Amstrup Poulsen, salgschef hos Mediator A/S, står til rådighed, hvis du som medlem af Plastindustrien ønsker at vide mere om brancheaftalen og virksomhedens services.

Plastindustrien og rådgivningsvirksomheden Mediator A/S har indgået en brancheaftale, der indebærer, at du som medlem af Plastindustrien kan få virksomhedsspecifik lovservice samt rådgivning om lovgivning inden for miljø, kemi og sikkerhed til en fordelagtig pris.

Del:

Plastindustrien har indgået et branchesamarbejde med Mediator A/S, som yder lovservices og rådgivning om lovgivning inden for kemi, miljø og sikkerhed.

Mediator tilbyder medlemmer af Plastindustrien målrettet og virksomhedsspecifik lovservices, tilpassede kurser samt rådgivning i at sikre, at virksomheden drives i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Som en del af brancheaftalen får medlemmer af Plastindustrien 10 % i rabat på alle Mediators services ved indgåelse af nye aftaler.

Claus Amstrup Poulsen, salgschef hos Mediator A/S udtaler:

– Vi er glade for brancheaftalen med Plastindustrien, og vi tager meget gerne et uforpligtende møde med medlemmer for at afdække, om der er områder, hvor der kunne være risiko for ikke at være i compliance med lovgivningen. Det er især relevant, hvis I fx har fået nye produkter, nye råvarer eller nye leverandører, overvejer nye markeder eller I har fået nye medarbejdere på nøgleposter.

DOWNLOAD: Brancheaftale mellem Plastindustrien og Mediator A/S

50 % på virksomhedsspecifik lovservice

Som medlem af Plastindustrien tilbyder Mediator en branchespecifik lovservice udarbejdet via brancheaftalen, hvor medlemmer kan få opgraderet basis-lovlisten til en virksomhedsspecifik og tilpasset lovservice/-liste, hvor der gives 50 % på opstartsprisen.

Mediator udarbejder en virksomhedstilpasset lovliste på baggrund af al relevant lovgivning, bekendtgørelser, EU-forordninger, afgørelser, vejledninger m.m. Som en del af denne service tilbydes en workshop for virksomhedens medarbejdere.

Rådgivning med HSE Assist

Mediator tilbyder også en service, der hedder HSE Assist: et nyt koncept, der hjælper virksomheden med at skabe det nødvendige overblik til at sikre, den drives i overensstemmelse med lovgivningen samt en ”trykprøvning” af eksisterende, interne systemer.
Ydelsen involverer en årlig besigtigelse med fokus på brand og miljø, kemiske produkter, egen produktion, videresalg, procedurer for produktion mv. Det er fx relevant i forbindelse med interne audits og/eller klargøring til eksterne audits.

Kontakt Claus Amstrup Poulsen, salgschef i Mediator A/S på tlf.: 5210 4500 eller cap@mediator.as.

Læs mere om brancheaftalen her: