Om os

Vi er brancheorganisation for plastvirksomheder i Danmark. Vi har omkring 275 medlemmer, og vores industri tæller mere end 26.000 danske jobs. Vores mission er at sikre danske plastvirksomheder optimale rammer for succes, hvor grøn omstilling er en forudsætning for, at vi passer på vores ressourcer og skaber nye attraktive arbejdspladser.

Plastindustrien er den danske brancheorganisation for plastforarbejdende virksomheder samt for leverandører af de maskiner og råvarer, som industrien anvender.

Vores mission er at sikre danske plastvirksomheder optimale rammer for succes ved at klæde dem på til fremtiden, hvor den grønne omstilling er forudsætningen for, at vi passer bedre på vores ressourcer og skaber nye attraktive arbejdspladser.

Vores vision er at designe fremtidens løsninger på globale udfordringer og styrke Danmarks position som et innovativt, kompetent og ansvarligt produk­tionsland, hvor vi vil passe bedre på vores ressourcer gennem grøn omstilling.

Vi har ca. 275 medlemmer og dækker ca. 70 procent af branchens omsætning. Mere end 26.000 danskere er beskæftiget med plastfremstilling, hvilket gør os til en af industriens største underbrancher.

Plastindustrien har til huse i Industriens Hus hos Dansk Industri, som vi arbejder tæt sammen med. Vi er medlem af Plastics Recyclers Europe, og vi arbejder også tæt sammen med de tre store europæiske plastorganisationer PlasticsEurope, EuPC og EuCIA. PlasticsEurope repræsenterer råvareproducenterne, EuPC er de plastforarbejdende virksomheders organisation og EuCIA er den europæiske kompositindustri organisation.