Om os – hvad er Plastindustrien?

Vi er brancheorganisation for plastvirksomheder i Danmark. Vi har omkring 250 medlemmer, og vores industri tæller mere end 26.000 danske jobs. Vores mission er at sikre danske plastvirksomheder optimale rammer for succes og for at tage ansvar for den verden, vi er en del af.

Plastindustrien er den danske brancheorganisation for plastforarbejdende virksomheder samt for leverandører af de maskiner og råvarer, som industrien anvender. Vores mission er at sikre danske plastvirksomheder optimale rammer for succes og for at tage ansvar for den verden, vi er en del af.

Vi har ca. 250 medlemmer og dækker ca. 70 procent af branchens omsætning. Mere end 26.000 danskere er beskæftiget med plastfremstilling, hvilket gør os til en af industriens største underbrancher.

Plastindustrien har til huse i Industriens Hus hos Dansk Industri, som vi arbejder tæt sammen med. Vi arbejder også tæt sammen med to de to europæiske plastorganisationer PlasticsEurope og EuPC. PlasticsEurope repræsenterer råvareproducenterne, og EuPC er de plastforarbejdende virksomheders organisation.