Brancheaftale med Azets: Spar penge og tid i dine administrative funktioner

Som medlem af Plastindustrien får du rabat på en lang række ydelser og services hos Azets.

Gennem en brancheaftale med Azets kan du som medlem af Plastindustrien opnå en række kontante fordele på løsninger inden for HR, løn og økonomi, herunder rykker- og inkassoservice.

Del:

Azets kan kort fortalt hjælpe med alt inden for de administrative funktioner HR og personale, lønadministration samt økonomi og regnskab.

I webshoppen er samlet et udvalg af de mere enkle og meget populære ydelser, og som medlemsvirksomhed får du 10% rabat på alt i webshoppen.

Rabatkode: brug rabatkoden fordel-plast, når du bestiller i webshoppen.

Du kan f.eks. bestille:

► Refusion ved sygdom og barsel

Hvis du har medarbejdere, som er fraværende pga. sygdom eller barsel, så har du ret til at få refusion fra det offentlige. Azets kan varetage dine refusionsansøgninger, så du slipper for besværet med registrering, ansøgning og overholdelse af frister.

Se mere her

► Nem APV – arbejdspladsvurdering

Alle arbejdsgivere skal gennemføre en arbejdspladsvurdering minimum hvert tredje år. Her kan du bestille en enkel, billig og brugervenlig løsning. Systemet gør det nemt for dine medarbejdere at udfylde spørgeskemaer, og du får et samlet overblik over resultaterne.

Se mere her.

► Rejseafregning – brugervenlig app

Har du brug for et system, som nemt kan holde styr på rejseafregninger og udlæg? zExpense er et brugervenligt rejseafregningssystem, der er værdsat af både ledere, medarbejdere og bogholdere.

Se mere her.

► Spørg en HR-ekspert – abonnementsservice

Sidder du indimellem med en udfordring eller et spørgsmål i relation til dine medarbejdere? Med dette abonnement er eksperthjælpen altid lige ved hånden. Du ringer bare, og så sidder vores HR-konsulenter klar til at give et tydeligt og forståeligt svar. Vi kan hjælpe dig med alt inden for ansættelsesret, personalejura og medarbejderforhold.

Se mere her.

► Inkasso – få dine penge hjem

Dårlige betalere er skadeligt for enhver forretning i enhver branche. Som medlemsvirksomhed kan du få inddrevet dine penge af Azets – uden årsgebyr og uden oprettelsesgebyr.

Se mere her.

WEBINAR – 28. oktober: Hvordan håndterer du bedst dårlige betalere?

Hvad byder brancheaftalen ellers på af fordele?

De fem ydelser ovenfor er blot et lille udpluk af Azets’ tilbud. Og vil du have det fulde overblik, skal du besøge hjemmesiden azets.dk.

Som medlemsvirksomhed vil du være berettiget til fordele på alle aftaler med Azets, uanset om du skal bruge et lønsystem, hjælp til økonomifunktionen, leje en medarbejder i en midlertidig periode m.m.

Vil du vide mere?

For at få mere information om aftalens indhold, rabatter m.m. kan du kontakte Jørgen Bærentzen hos Azets: jorgen.barentzen@azets.com / 40178745 eller Lars Hall Bæk Farsøe hos Plastindustrien: lff@plast.dk / 42332811.