Plastindustrien ønsker glædelig jul og godt nytår

Julen nærmer sig, og det betyder, at Plastindustriens sekretariat drosler ned på bemandingen af kontoret. Du er altid velkommen til at kontakte adm. Thomas Drustrup (29494608), hvis der er tale om en hastesag.

Del:

Julen venter lige rundt om hjørnet, og derfor vil der være færre medarbejdere på Plastindustriens sekretariat i den kommende periode. Den 3. januar er vi tilbage i fuld opstilling.

Mellem jul og nytår vil Plastindustriens hovednummer (3330 8630) som udgangspunkt være åben, men der kan dog være lidt ventetid grundet nedsat bemanding. Det er naturligvis stadigvæk muligt at kontakte sekretariatets medarbejdere pr. email.

Hvis der opstår et presserende behov for direkte telefonisk kontakt (f.eks. pressehenvendelser, hasteforespørgsler mm.), så er det muligt at kontakte Plastindustriens adm. direktør Thomas Drustrup via telefon 2949 460 eller kommunikationschef Lars Hall Bæk Farsøe via lff@plast.dk.

Plast.dk og foreningens profiler på de sociale medier vil i et vist omfang blive opdateret, og der vil også udkomme enkelte nyhedsbreve i perioden.

Plastindustriens sekretariat ønsker alle medlemsvirksomheder, samarbejdspartnere, leverandører m.fl. en rigtig glædelig jul og et godt og udbytterigt nytår.