Plastindustrien indgår samarbejde om rejsesikkerhed med rådgivningsfirmaet Guardian

Logo - Guardian

Plastindustrien og Guardian har netop indgået en samarbejdsaftale, som sikrer brancheorganisationens medlemmer adgang til kvalificeret rådgivning om bl.a. rejsesikkerhed.

Del:

Med en ny samarbejdsaftale får Plastindustriens medlemmer nu mulighed for at få kompetent rådgivning om rejsesikkerhed og ’Duty of Care’ hos Guardian.

Den danske sikkerhedsvirksomhed råder over Nordens mest erfarne sikkerhedsrådgivere samt et globalt netværk af eksperter, så du kan få hjælp dér, hvor du har brug for det.

Ifølge Søren Bisgaard Vase, Chief Operating Officer i Guardian, er det netop nu et godt tidspunkt at få bedre styr på medarbejdernes rejsesikkerhed:

– Vi forventer, at genåbningen af verdens grænser vil medføre et stort behov for at komme ud og møde forretningspartnere og kunder i hele verden. Samtidig må vi sige, at rejseaktivitet i fremtiden vil kræve mere af arbejdsgiveren, fordi risikobilledet har ændret sig. Vi vil gerne være med til at gøre det let for små og mellemstore virksomheder at leve op til dette ansvar, når de sender deres folk ud i verden.

Kompetent rådgivning og medlemsrabat

Som en konsekvens af samarbejdsaftalen kan Plastindustriens medlemmer bl.a. få et gratis rådgivningsmøde og rabat på et 360º Duty of Care-tjek af din virksomhed.

Søren Bisgaard Vase, Chief Operating Officer i Guardian
Søren Bisgaard Vase, Chief Operating Officer i Guardian

Søren Bisgaard Vase, Chief Operating Officer i Guardian, fortæller:

– Der er mange, der henvender sig til Guardian, når de har et konkret spørgsmål om en rejse eller noget andet, som de gerne vil have vores blik på. Vores metode går ud på altid at sætte os grundigt ind i kundens situation inden, vi anbefaler en løsning.

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, er glad for at kunne præsentere endnu en brancheordning til fordel for foreningens medlemmer:

– Uanset om det gælder forsikring, transport eller sikkerhedsrådgivning er det vigtigt, at vi som brancheforening kan sikre vores medlemsvirksomheder mulighed for fordelagtige aftaler med dygtige samarbejdspartnere. At kunne garantere medarbejdernes rejsesikkerhed i udlandet er kun blevet mere vigtigt under coronapandemien, så jeg håber, at der er interesse i medlemskredsen for at benytte tilbuddene hos Guardian.

Du kan læse mere om de konkrete medlemsfordele her:

Vil du have mere at vide?

Kontakt: Søren Bisgaard Vase, Chief Operating Officer i Guardian: 2074 5919 / sbv@guardian-srm.com