10 gode grunde til at være medlem af Plastindustrien

Her får et overblik over 10 udvalgte fordele ved at være medlem af brancheforeningen Plastindustrien.

Del:

1. Du bliver en del af plastbranchens bedste netværk, hvor værdifulde relationer og professionel sparring er i fokus.

2. Du får adgang til en lang række faglige arrangementer, hvor du bl.a. bliver præsenteret for ny viden og de seneste tendenser inden for plastbranchen.

3. Din virksomhed kan få markante rabatter på f.eks. forsikring, transport, juridisk rådgivning, lønadministration og kreditoranalyser.

4. Du medvirker til at styrke Plastindustriens eksterne kommunikationsindsats, hvor vi fortæller om plastmaterialets mange fordele og om de gode virksomhedshistorier fra branchen. Det er vigtigt for din virksomhed, at vores materiale og vores branche har et godt image.

5. Din virksomhed kan få rådgivning til at få presseomtale og hjælp til at opnå synlighed via de sociale medier. Vores rækkevidde på eksempelvis LinkedIn og Twitter sikrer, at din gode historie får masser af positiv opmærksomhed.

6. Du understøtter og har mulighed for at påvirke Plastindustriens politiske interessevaretagelse, som vi udøver på både dansk og europæisk niveau for at sikre bedre vilkår for danske plastvirksomheder. Vi formidler også gerne direkte kontakt mellem dig og politikere/myndigheder.

7. Din virksomhed kan gratis få delt jobopslag på Plast.dk, i vores nyhedsbreve og på LinkedIn, hvilket sikrer, at du når ud til en lang række relevante og dermed potentielle kandidater til dine ledige stillinger.

8. Du bidrager til at fremme brancheforeningens indsats for at rekruttere personer til de plastfaglige uddannelser, så din virksomhed får bedre mulighed for at få kvalificeret arbejdskraft. Vi er også med til at bygge bro mellem branchens virksomheder og ingeniørstuderende gennem Bliv Plastingeniør-kampagnen.

9. Du får via Plastindustriens sekretariat adgang til kompetent miljørådgivning om f.eks. kemi (REACH), fødevarekontaktmaterialer, genanvendelse og cirkulær økonomi.

10. Du får på månedlig basis tilsendt nyhedsbrevet ’Lovservice’, som giver et overblik over ny plastrelevant lovgivning inden for miljø, arbejdsmiljø og energi.

Vil du vide mere? Klik her og bliv kontaktet af Plastindustriens sekretariat.