Information til virksomheder berørt af invasionen af Ukraine

Invasionen af Ukraine berører mange mennesker og virksomheder. I Plastindustrien følger vi udviklingen løbende. Vi har samlet henvisninger til information og rådgivning fra DI og Udenrigsministeriet.

Del:

Invasionen i Ukraine berører mange mennesker og virksomheder.

Plastindustrien følger udviklingen løbende og opfordrer medlemsvirksomheder til at holde sig orienteret og følge myndighedernes retningslinjer.

– Vi følger situationen i Ukraine tæt og bakker selvfølgelig fuldt op om de internationale sanktioner. Vi anbefaler berørte danske virksomheder at holde øje med retningslinjer i takt med udviklingen, siger Plastindustriens adm. direktør, Thomas Drustrup.

Find information her

  • Dansk Industri har samlet grundig information til virksomheder – blandt andet om sanktioner, medarbejdersikkerhed, hjælp til Ukraine og cybersikkerhed. Find dem her.
  • Udenrigsministeriet opdaterer løbende sin hjemmeside med seneste nyt om situationen i Ukraine, om EU-sanktioner samt hvordan man skal forholde sig som person og som virksomhed. Læs mere her.

Få sikkerhedsrådgivning hos Guardian

Plastindustrien har en brancheaftale med den danske sikkerhedsvirksomhed Guardian, som blandt andet kan tilbyde rådgivning om rejsesikkerhed, vejledning om sikkerhed for medarbejdere i udsatte områder og rådgivning og beredskab i forbindelse med særlige situationer.

Guardian råder over Nordens mest erfarne sikkerhedsrådgivere samt et globalt netværk af eksperter. Som medlem af Plastindustrien er der rig mulighed for at hente hjælp til det, du har brug for. Læs mere og find kontaktoplysninger her.