Reportage fra Plastdagen 2021: Se billeder og præsentationer

Stig Krog Pedersen, CEO i Elektro-Isola, blev interviewet af moderator Mikkel Frey om virksomhedens opskrift på succes og vækst de næste 100 år.

Plastdagen 2021 bød bl.a. på inspirerende oplæg fra Plastindustriens medlemmer, politisk debat og uddelingen af Plastprisen 2021. I denne reportage har vi samlet billeder og præsentationer fra dagen.

Del:

Den 20. maj blev Plastdagen 2021 sendt live fra Industriens Hus i København og ud til over 300 digitale deltagere.

Arrangementets overskrift var ‘Danmark som foregangsland for fremtidens plastindustri’, og programmet bød bl.a. på inspirerende virksomhedsoplæg, politisk debat og uddelingen af Plastprisen 2021, som gik til genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S.

I denne reportage kan du se billeder og oplægsholdernes præsentationer. Inden længe bliver optagelserne fra arrangementet også uploadet til Plast.dk og til Plastindustriens Youtube-kanal.

Billeder:

Forud for Plastdagen blev Plastindustriens generalforsamling gennemført. Her er det bestyrelsesformand Søren Ulstrup, der er på scenen.
Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, bød velkommen til Plastdagen, der havde overskriften ‘Danmark som foregangsland for fremtidens plastindustri’.
Langt de fleste deltagere var med online pga. coronarestriktionerne, men der var dog enkelte fysiske deltagere i Industriens Hus – bl.a. de nominerede til Plastprisen og medlemmer af Plastindustriens bestyrelse.
Kent Damsgaard, adm. direktør i Forsikring & Pension, fortalte om, at grøn omstilling får større betydning for investorer.
Dantoys CEO, Marck H. Matthiasen, fortalte om virksomhedens rejse med eksempelvis at bruge biobaseret plast til fremstilling af virksomhedens legetøj.
Politisk debat med fokus på grøn omstilling. Deltagerne i debatten var Thomas Drustrup (Plastindustrien), Lone Mikkelsen (Rådet for Grøn Omstilling) og Michael Bayer Thomsen (LETBEK).
Morten Nors, adm. direktør i Idé-Pro, gav et indblik i virksomhedens arbejde med agilitet, energibesparelser og kundefokus.
Stig Krog Pedersen, CEO i Elektro-Isola, blev interviewet af moderator Mikkel Frey om virksomhedens opskrift på succes og vækst de næste 100 år.
Nomineret til Plastprisen: CirkulærPlay
Nomineret til Plastprisen: Plast Team
Nomineret til Plastprisen: Stig Nielsen (Genplast)
Nomineret til Plastprisen: Idé-Pro
Vinder af Plastprisen: Aage Vestergaard Larsen A/S

Præsentationer: