PUR Sektionens årsmøde 2024: Genanvendelse og bæredygtighed indenfor PUR

PUR-sektionens årsmøde 2024 udforsker banebrydende genanvendelse og innovation i PUR-branchen. Bliv også klogere på udvidet producentansvar og teknologi til PUR industrien. Nyd landets stærkeste og hyggeligste PUR Netværk!

Del:

PUR sektionens årsmøde handler igen i 2024 om genanvendelse og bæredygtighed indenfor PUR. Emnet er særdeles relevant for alle PUR producenter og da polyuretanprodukter og PU materialer er så forskelligartede er der mange tilgange og teknologier. Arrangementet byder derfor på en grundig faglig del, der indledes med en introduktion til udvidet producentansvar, som forventes indført på flere og flere produkter efterfulgt af indlæg fra genanvendelsesprojekter og virksomheder, der arbejder med emnet.

Under generalforsamlingen, der kun er for sektionens medlemmer, gives en status på sektionens mange aktiviteter. Hør for eksempel om de nye planer for PUR operatør uddannelsen og hvordan medarbejdere fra din virksomhed kan deltage, status på implementeringen af diisocyanat restriktionen, brand- og isoleringsdagsordenerne og aktiviteterne med at fremme forståelsen for PUR på de videre uddannelser.

Arrangementets sociale indledes med frokosten, hvor der er god tid til networking i de skønne rammer på Sinatur Hotel. Det kan man også bruge eftermiddagens pauser og tiden under aftenens festmiddag til. Inden middagen er der indlagt en overraskelse, lidt inspireret af sidste års kanalrundfart. Medbring derfor gerne overtøj, der kan tåle et vandstænk eller to!

Det foreløbige program for dagen er følgende:

12:00 Frokost
13:00 Velkommen og præsentation af eftermiddagens program
13:10 Udvidet producentansvar

Hvad betyder udvidet producentansvar det og hvorfor er det vigtigt for PUR Virksomheder?

13:40 Genanvendelse af hård PU

Hør Denis Hicks fortælle om deres fine resultater med genanvendelse af hård PU hos firmaet Triple Helix

14:10 Kaffepause
14:30 PURfection

Signe Strange Grønborg fra Teknologisk Institut fortæller hvad 2. generation af projektet med den danskudviklede teknologi til kemisk genanvendelse af PUR forventes at bringe

15:00 TBA
15:30 Kaffepause
15:45 Generalforsamling og årsmøde

Valg til bestyrelse, orientering fra arbejdsgrupper, di-isocyanat, PUR Operatør uddannelse, afstemning om vedtægtændringer mv.

(Kun for medlemmer af PUR sektionen)

16:45 Afgang til overraskelse
17:00 Overraskelse

Medbring tøj, der kan klare lidt vandstænk og briller der kan tåle høj fart

18:00 Velkomstdrink, check-in mv.
18:30 Middag

Den sidste oplægsholder offentliggøres snarest.

Tilmeld dig ved hjælp af formularen for at sikre dig en plads, men ikke senere end 2. maj. Arrangementet er åbent for deltagere, der ikke er medlem af PUR sektionen mod en merpris.

Der er forhåndsreserveret et antal værelser indtil 2. maj. Overnatning betales direkte til hotellet ved udtjekning.

Tilmeld dig årsmøde og temadag i PUR-sektionen - 16. maj 2024

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
16. maj 2024
Tidspunkt
12.00 - 22.00

Tilmelding

Pris
150 - 4.450
Registreringsfrist
2. maj 2024

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard