Møde i Netværket for Genanvendelse af Plast

Netværket for genanvendelse af plast afholder møde den 15. maj 2024, hvor vi skal besøge virksomheden, Kongskilde Industries.

Del:

Den 15. maj kl. 9:30 -15:00 afholdes der møde i netværket for genanvendelse af plast. Denne gang skal vi til Sorø og besøge Kongskilde Industries.  Netværket drives af Plastindustrien med miljøpolitiske chef Christina Busk og miljøstudent Clara Stjärnqvist i spidsen.

 Mødets indhold:

  • Velkomst v/ Christina Busk, Plastindustrien.
  • Oplæg v/ Kongskilde Industries samt rundvisning hos virksomheden
  • Oplæg v/ Marianne Roed Jakobsen fra VANA omkring det udvidet producentansvar.
  • Oplæg v/ Teknologisk institut om projektet ReSuit, som bl.a. indeholder nye løsninger indenfor genanvendelse af tekstiler.
  • Tid til netværk blandt medlemmerne.
  • Oplæg udefra med relevant og spændende indhold omhandlende genanvendelse af plast.

Fuldt program kommer senere.

Tilmelding og deltagelse i netværksmødet

Du kan tilmelde dig netværksmødet ved at skrive til Clara Stjärnqvist, miljøstudent, via cs@plast.dk.

Arrangementet er forbeholdt medlemmer af Netværket for genanvendelse af plast. Vi har dog altid plast til flere medlemmer. Netværket vil kunne give dig adgang til den nyeste viden og sparring via oplæg og diskussioner om de tekniske, videnskabelige og forretningsmæssige muligheder og barrierer inden for genanvendelse af alle de forskellige typer af plast.

Christina Busk, miljøpolitisk chef i Plastindustrien, er tovholder for netværket.

Netværket er gratis for Plastindustriens medlemmer og inkluderer fuld forplejning. Det er også muligt at deltage, selvom man ikke er medlem. Prisen for ikke-medlemmer er 1500 kr. årligt, hvilket dækker over ca. 3 møder med fuld forplejning.

Hvis du ønsker at vide mere om netværket og deltage i netværksmøderne, så kontakt Christina Busk, miljøpolitisk chef, via cb@plast.dk eller Clara Stjärnqvist, miljøstudent, via cs@plast.dk.

Hvornår

Startdato
15. maj 2024
Tidspunkt
09.30 - 15.00

Hvor

Sted
Kongskilde Industries
Adresse
Skælskørvej 64
Postnummer
4180
By
Sorø

Tilmelding

Pris
Gratis