Vil du være en del af Plastindustrien? Læs om fordelene ved et medlemskab…

Plastindustrien har udgivet en brochure, der samler alle informationer om medlemskab og de fordele, der følger med. I brochuren kan du også læse om Plastindustriens attraktive brancheaftaler, og du får et indblik i, hvordan sekretariatet hver dag arbejder for at styrke plastbranchens vilkår og image.

Del:

Der er flere grunde til, at et medlemskab i Plastindustrien kan svare sig. Brochuren ”Bliv medlem af Plastindustrien” uddyber medlemsfordelene og beskriver Plastindustriens omfattende arbejde for branchens vilkår og image.

I Plastindustrien har vi haft en større medlemstilgang i løbet af de seneste år, og det er positivt af flere årsager. Dels styrker et voksende branchefællesskab hele organisationen og branchen, og dels vidner det om stor tilfredshed blandt Plastindustriens medlemmer.

– Vores medlemsundersøgelser peger på, at der er en høj tilfredshed forbundet med at være en del af Plastindustrien. I den seneste undersøgelse svarede næsten 9 ud af 10, at de ville anbefale et medlemskab af Plastindustrien til andre virksomheder, fortæller Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien.

LÆS OGSÅ: Medlemstilgangen til Plastindustrien fortsætter

Attraktive brancheaftaler, fokus på branchens image og faglig sparring samt gode netværksmuligheder

Som medlem får du adgang til adskillige faglige og eksklusive netværk og arrangementer, som giver mulighed for sparring og kontakt på tværs af branchen.

Plastindustrien har nogle lukrative brancheaftaler, som medlemmer kan drage økonomisk fordel af. Alle medlemsvirksomheder får adgang til en fordelagtig forsikringsordning fra, og der er penge at spare på transport, juridisk rådgivning, lønadministration og kreditoranalyser.

Plastindustrien arbejder særligt på at styrke plastens image gennem høj aktivitet på kommunikationsfronten, en bred kontakt til meningsdannere og forskellige uddannelsesindsatser.

Og så gør Plastindustrien meget for at være i dialog med den enkelte virksomhed:

– I sekretariatet bruger vi mange arbejdsdage på at besøge vores medlemmer. Vi vil nemlig gerne være sikre på, at de får mest muligt ud af deres medlemskab. Derfor takker vi altid pænt ja til en kaffeinvitation, og du kan være sikker på, at vi knokler for at gøre det både billigere og nemmere at drive plastvirksomhed, fortæller adm. direktør Thomas Drustrup.

Læs mere om medlemskab i Plastindustrien her:

Vil du vide mere om medlemskab af Plastindustrien? Tøv ikke med at kontakte Plastindustriens adm. direktør Thomas Drustrup: td@plast.dk / 2949 4608.