Få rabat som udstiller på Plastteknik Nordic

Mogens Larsen (Controlled Polymers) og Christina Busk (Plastindustrien) ved Controlled Polymers messestand på Plastteknik Nordic.

Medlemmer af Plastindustrien får udstillerrabat til den kommende udgave af Plastteknik Nordic-messen, der afholdes den 1.-2. december 2021 i Malmø. Messen tiltrækker udstillere og besøgende fra hele det nordiske marked.

Del:

Den 1.-2. december byder messearrangøren Easyfairs velkommen til Plastteknik Nordic i Malmø, der historisk set tiltrækker mange udstillere og besøgende fra den danske plastbranche.

For at sikre Plastindustriens medlemmer fordelagtige vilkår har brancheforeningen igen valgt at indgå i et samarbejde med Easyfairs.

Aftalen medfører kort fortalt, at medlemmer af Plastindustrien er sikret en økonomisk udstillerrabat på 10% ift. listeprisen, såfremt de booker en stand på Plastteknik Nordic 2021.

Derudover medfører aftalen, at Plastindustrien får øget synlighed under messen, hvor bl.a. brancheorganisationens materialer bliver gjort tilgængelige for deltagerne.

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, fortæller:

– Det er utroligt vigtigt, at danske plastvirksomheder har mulighed for at vise deres løsninger og produkter frem for et stort og relevant publikum. Den mulighed tilbyder Plastteknik Nordic. Derfor har vi igen indgået en samarbejdsaftale, der gør det billigere at opnå synlighed via en stand på messen.

Få rabat via medlemsskab af Plastindustrien

Sofie Dagnelid, klusterchef hos Easyfairs
Sofie Dagnelid, klusterchef hos Easyfairs

Sofie Dagnelid, klusterchef hos Easyfairs med ansvar for Plastteknik Nordic, udtaler:

– Plastteknik Nordic är en stark mötesplats för den Scandinaviska plastindustrien. I år, mer än någonsin tidigare, är det fysiska mötet otroligt viktigt och vi ser fram emot att samla branschen den 1-2 december i Malmömässan.

Udstillerrabatten opnås ved at oplyse Easyfairs om medlemskab af Plastindustrien i forbindelse med bookning.

Find flere detaljer via dette link eller ring til Sofie Dagnelid: +46 (0) 31 89 41 38

Ved den seneste udgave af Plastteknik Nordic i år 2019 var 20% af udstillerne fra Danmark, og der var næsten 2000 besøgende fra primært Sverige, Danmark og Norge.