Derfor skal din virksomhed være medlem af Plastindustrien

38 virksomheder valgte i løbet af 2020 at melde sig ind i Plastindustrien, og der er plads til flere. Derfor har vi i en ny brochure samlet en lang række af de fordele, som du og din virksomhed kan få gavn af ved at blive medlem.

Del:

Plastindustrien tilbyder et værdifuldt netværk, der styrker plastens image og giver din virksomhed økonomiske fordele. Og i løbet af 2020  har 38 plastvirksomheder valgt at melde sig ind.

Men der er naturligvis plads til flere, og det er årsagen til, at Plastindustrien nu udgiver en brochure med en lang række konkrete eksempler på, hvilke gevinster der er at høste, hvis din virksomhed bliver en del af brancheforeningen.

– I udgivelsen kan du læse om nogle af de mange forskellige services, der følger med et medlemskab af Plastindustrien. Vi spænder bredt, da vi bl.a. tilbyder en fordelagtig forsikringsordning, vi nuancerer den offentlige plastdebat, vi rekrutterer unge til plastmageruddanelsen, og vi har ikke mindst branchens absolut bedste faglige netværk, fortæller Thomas Drustrup, der er adm. direktør i Plastindustrien.

Vores medlemsundersøgelser fortæller os år efter år, at der er meget høj tilfredshed forbundet med at være en del af Plastindustrien. 92% af de medvirkende i 2020 angav, at de var enten ’tilfredse’ eller ’meget tilfredse’ med deres medlemskab. Ingen angav, at de var utilfredse.

Han fortsætter:

Jeg bruger mange arbejdsdage på at besøge både nuværende og potentielle medlemmer af Plastindustrien, så tøv ikke med at invitere på en kop kaffe – det kan også sagtens være en virtuel en af slagsen. Jeg vil meget gerne fortælle mere om, hvordan vi knokler for at gøre det både billigere og nemmere at drive plastvirksomhed.

Thomas Drustrup, Adm. direktør i Plastindustrien

INTERESSERET?: Kontakt Thomas Drustrup, 2949 4608 / td@plast.dk

 

 

LÆS OGSÅ: 10 gode grunde til at være medlem af PlastindustrienBliv medlem af Plastindustrien