Skaf kunder til din virksomhed via nyt register på plast.dk

Om kort tid kan Plastindustrien præsentere et helt nyt leverandørregister på Plast.dk. Det skal gøre det let for potentielle kunder over hele verden at søge sig frem til den helt rigtige virksomhed blandt Plastindustriens medlemmer. Se her, hvordan du kommer med.

Del:

Som et nyt tiltag på Plast.dk vil Plastindustrien i løbet af foråret op for et nyt leverandørregister for plastvirksomeder. Her får medlemmerne mulighed for at præsentere sig selv og sine kompetencer overfor potentielle kunder i ind og udland, der vil kunne søge virksomhederne frem på basis af en række forskellige søgekriterier.

Der er altså tale om en slags elektronisk “De Gule Sider” for plastvirksomheder. Asbjørn Lindsø, kommunikationschef i Plastindustrien, fortæller:

Vi har på månedlig basis over 30.000 besøgende på vores hjemmeside. Det er derfor en rigtig velbesøgt platform, som vi nu inviterer vores medlemmer til at bruge aktivt til at gøre sig synlig overfor potentielle kunder. Vi kan se, at lignende registre både online og på print kan koste mange penge at være med i. Derfor mener vi, at der her er tale om et rigtig god ydelse til vores medlemmer, som helt sikkert vil kunne lede til nye ordrer.

Leverandørregisteret vil blive tilgængeligt på både dansk engelsk og tysk, og Plastindustrien vil via både PR-aktiviteter og sociale medier sikre, at potentielle kunder i hele verden ser registeret.