Mød dommerpanelet i PROJECT PLASTIC 2020

Dommerpanelet i årets PROJECT PLASTIC-konkurrence består af Pia Dahlin, Market Development Manager i BASF, Jakob Clemen, Technical Sales Engineer i Molytex og sidste års vinder Rasmus Dall Nielsen, maskiningeniør og partner i TechKnow.

Del:

PROJECT PLASTIC 2020 bliver afgjort på Plastic Engineering Day, som afholdes som en online konference live fra Aarhus Universitet den 29. oktober 2020.

De fem PROJECT PLASTIC finalister deltager i Plastic Engineering Day, hvor de hver især vil præsentere deres projekter for det online publikum og dommerpanelet.

Dommerpanelet er nedsat af Plastindustrien og består af Jakob Clemen, Technical Sales Engineer i Molytex, Pia Dahlin, Market Development Manager i BASF og Rasmus Dall Nielsen, partner i TechKnow og vinder af PROJECT PLASTIC 2019.

Sådan afgøres konkurrencen

Forud for dagen har dommerpanelet læst og i fællesskab vurderet de fem finaleprojekter i PROJECT PLASTIC-konkurrencen. På dagen den 29. oktober vil de fem finalister pitche deres projekter live.

Dommerpanelets votering af projekterne samt pitch på dagen vil afgøre konkurrencen. Første-, anden- og tredjepræmien er hhv. 25.000, 10.000 og 5.000 kr.

Vinderne offentliggøres af Jakob Clemen, repræsentant for dommerpanelet i slutningen af Plastic Engineering Day. Tilmeld dig Plastic Engineering Day her.

LÆS OGSÅ: Se de fem finalister i PROJECT PLASTIC 2020