Nu bliver det nemmere at bruge AMU

En ny version af amukurs.dk er gået i luften den 1. marts. Den vil gøre det nemmere for virksomheder og medarbejdere at finde og tilmelde sig AMU-kurser samt at planlægge kompetenceudvikling i virksomhederne.

Del:

amukurs.dk har fået et mere brugervenligt design. Det skal gøre det nemmere at søge efter AMU-kurser, at få besked, når et ønsket AMU-kursus er udbudt eller at sammensætte en AMU-kalender for den enkelte virksomhed eller en eller flere medarbejder.

Du kan få overblik over relevante kurser inden for industri – herunder kurser om plast – og du kan finde kursusforløb, hvor en række AMU-kurser er pakket i et forløb.  Endvidere vil du kunne finde nogle af de AMU-pakker, der er rettet mod den grønne omstilling eller digitalisering.

Det vil fortsat være muligt at søge alle eksisterende AMU-kurser på tværs af brancher frem i søgefeltet på amukurs.dk. Derudover vil deltagerbetalingen for det enkelte AMU-kursus nu fremgå sammen med beskrivelsen af kurset og varigheden, hvilket gør det langt mere overskueligt for brugeren.

Amukurs.dk er koblet direkte op på den nationale tilmeldingside voksenuddannelse.dk, hvor virksomhed eller medarbejder også kan søge VEU-godtgørelse.

Derudover er det nye amukurs.dk koblet til en række kompetencefonde, som vil lette administrationen for både virksomhed og medarbejder.

DI, Dansk Metal og 3F-Industri står bag portalen. Deres fælles uddannelsessekretariat, Industriens Uddannelser, kan kontaktes, hvis du har spørgsmål på 33779111 eller på amukurs@iu.dk.