Tillykke til de nyudklækkede plastmagere fra DJH

Et nyt hold plastmagere fra DJH har fået deres svendebreve.

Et stort svendeprøvehold kunne før juleferien fejre en færdiggjort plastmageruddannelse fra Den jydske Håndværkerskole i Hadsten. Se navne på den nye plastmagere og deres lærepladsvirksomheder her.

Del:

17 nye plastmagere kunne gå på juleferie med et nyerhvervet svendebrev fra Den jyske Hådværkerskole. Stort tillykke til hver og én!

Jo Dietrich, seniorkonsulent for uddannelse i Plastindustrien, lykønsker de nye plastmagersvende:

– Jeg vil på vegne af Plastindustrien og hele branchen gerne ønske de mange nye plastmagere fra Den jyske Hådværkerskole et stort tillykke med uddannelsen. Vores branche efterspørger faglært arbejdskraft, og derfor er det både værdsat og væsentligt, at vi igen og igen oplever, at dygtige og motiverede lærlinge gennemfører plastmageruddannelsen. De bidrager alle til, at vi fortsat har et højt videns- og kompetenceniveau i den danske plastbranche.

Navne på de nye plastmagere

Bagerst fra venstre: Daniel J. Dalsgaard, underviser DJH – Kasper L. Timmermann, LEGO – Nick H. Nielsen, National Oilwell Varco – Peter Strøh Jensen, CC Plast – Nicklas R. Pedersen, EXPO – Net – Carsten Fisker, underviser DJH.

Midterst fra venstre: Salem R. Salal, EXPO-Net – Jonas S. Nielsen, LEGO – Klaus Skjødt-Ladefoged, LEGO – Mikkel N. Nielsen, Schnoor Plast – Katrine Kjeldgaard, Belden Cekan.

Forrest fra venstre: Mads Q. Sørensen, National Oilwell Varco – Frederik B. Hjulmand, National Oilwell Varco – Mark G. Langdahl, Grundfos – Erik Kruse, Aage Vestergaard Larsen – Danny Skalvig, SP Moulding Juelsminde – Nicklas R. Andersen, Grundfos