Se introduktion af ‘Tjek på plast’ – Plastindustriens nye undervisningsmateriale

Plastindustrien har for nylig lanceret ‘Tjek på plast’, der bl.a. kan bruges til undervisning i grundskolen og ved skolebesøg på virksomheder. I denne video fortæller Ulla Hjøllund Linderoth, biolog og medudvikler af ‘Tjek på plast’ om, hvordan det kan bruges i praksis.

Del:

Plastindustrien har for nylig lanceret undervisningsmaterialet ’Tjek på plast’, som er en del af foreningens ‘Realistisk om plast’-kampagne.

Det er et læringsspil om bl.a. genanvendelse, biobaseret plast og plastaffald i naturen, og det er målrettet undervisning i grundskolens udskoling og de gymnasiale naturfaglige grundforløb. ‘Tjek på plast’  kan også bruges i forbindelse med skolebesøg på virksomheder.

Undervisningsmaterialet er udviklet i tæt samarbejde med Ulla Hjøllund Linderoth, der er uddannet biolog og indehaver af virksomheden Naturfagskonsulenten.

I denne video fortæller Ulla Hjøllund Linderoth, om hvad baggrunden er for læringsspillet? Hvilke temaer behandler det? Og hvordan kan man bruge det i praksis i undervisningen og ved skolebesøg?

PRØV:Tjek på plast’ – nyt undervisningsmateriale fra Plastindustrien