Stort tillykke til de 12 nyuddannede plastspecialister!

Tidligere på måneden kunne endnu et hold plastspecialister fra Den jydske Haandværkerskole fejre en veloverstået eksamen. Det næste hold plastspecialister har allerede opstart til november.

Del:

Den 9. oktober blev et nyt hold plastspecialister udlært fra Den jydske Haandværkerskole. Der var tale om 12 elever fra en række forskellige plastvirksomheder, blandt andet LEGO Systems, RPC Berry Superfos, Meditec, Schoeller Enterprise, Grundfos og CK Productions.

Den jydske Haandværkerskole har dermed uddannet mere end 100 plastspecialister i årenes løb.

Plastspecialistuddannelsen er en et-årig overbygning på plastmageruddannelsen. Det første hold plastspecialister startede i 2011, og siden da har uddannelsen har været en stor succes.

En gevinst for elever og plastvirksomheder

Det var en flok glade og tilfredse studerende, som Jo Dietrich, uddannelseskonsulent i Plastindustrien, fik en snak med forleden:

– Stort set alle havde fået det med sig fra uddannelsen, som de forventede. Flere fotalte endda, at de kan gå direkte hjem i virksomheden og bruge det, de har lært. En sagde ordrret, at uddannelsen var ”et fantastisk fundament for hans videre arbejdsliv”.

Hun uddyber:

– For mig at se er plastspecialistuddannelsen plastbranchens enestående mulighed for at tilbyde en skræddersyet efteruddannelse til medarbejdere, som kan og vil. Uddannelsen bidrager til at fastholde og dygtiggøre medarbejdere. Både for den enkelte og for virksomheden er uddannelsen et positivt skridt i retning af jobtilfredshed i vores branche, som kæmper med andre brancher om dygtige medarbejdere.

Nyt hold med opstart til november

Hvis du har en plastmager ansat, som eksempelvis ønsker at få nye faglige udfordringer, gerne vil specialisere sig i specifikke materialer eller teknologier, eller som ønsker at få nye funktioner i virksomheden – så er plastspecialistuddannelsen en oplagt mulighed. Det næste hold plastspecialister starter allerede til november 2020.

Kontakt Den jydske Haandværkerskole, hvis du vil høre mere om uddannelsen: Peter Kjærsgaard, pkk@djhhadsten.dk – eller læs mere om uddannelsen her.