Direktør for Den jydske Haandværkerskole fratræder sin stilling til sommer

Den jydske Haandværkerskole i Hadsten har tre erklærede værdier: ENGAGEMENT – STOLTHED – SAMARBEJDE.

Henrik Øelund har efter mange års dygtig ledelse på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten valgt at stoppe som direktør ved udgangen af juni 2020. Nu bliver der iværksat en proces for at finde hans afløser.

Del:

Henrik Øelund, direktør på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten, stopper i stilling ultimo juni 2020. Det kunne skolens bestyrelsesformand Benny Yssing meddele den 31. januar på vegne af den øvrige bestyrelse.

Benny Yssing udtaler:

– Henrik Øelund har med stort engagement for Den jydske Haandværkerskole, medarbejdere, lærlinge og kursister, stået i spidsen for opbygningen af en fælles stolthed for det DjH præsterer. Henrik har med forståelse og rummelighed skabt et formidabelt samarbejde mellem alle interessenter. Skolen har under Henriks ledelse opnået noget helt unikt for erhvervsskolesektoren. De sidste 8 år er antallet af lærlinge, der vælger Den jydske Haandværkerskole, blevet fordoblet.

En veldrevet erhvervsskole

Benny Yssing er ikke i tvivl om, at Den jydske Haandværkerskole har været igennem en meget positiv udvikling:

– Bestyrelsen ser Den jydske Haandværkerskole som en veldrevet erhvervsskole, der på fornemmeste vis har klaret de udfordringer omverdenen har budt. Vi ser stolte og engagerede medarbejdere med en stor dedikation for deres arbejde og arbejdsplads. Samarbejdet er unikt, især med de forandringer der kommer, når en skole vokser så meget.

Han fortsætter:

– Strategien som Henrik har udmøntet og implementeret igennem årene, har fået DjH til at vokse år efter år, på grund af en høj kvalitet og fokus på det enkelte menneske. Dette er et flot resultat, som Henrik og alle på DjH kan være stolte af.

Henrik Øelund har været ansat på DjH i Hadsten i 21 år, heraf de sidste 17 år som direktør.

Bestyrelsen igangsætter nu en proces med at finde en ny direktør for Den jydske Haandværkerskole. Plastindustrien er i skolens bestyrelse repræsenteret ved adm. direktør Thomas Drustrup, hvor han er næstformand.