Uddannelseskampagnen “Hands-On” søger plastmagerlærlinge som rollemodeller

Har I en dygtig lærling som vil være god til at inspirere andre unge til at blive plastmager? Så er Hands-On’s nye kampagnetiltag lige noget for jeres virksomhed!

Del:

Hands-On står bag nyt projekt, der skal få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse i industrien.

Projektet er støttet af Nordea-fonden og består af 22 liveshows, hvor elever eller lærlinge fortæller andre unge om deres egne erfaringer med at vælge en erhvervsuddannelse.

De unge på industriens erhvervsuddannelser kan være med til at nedbryde nogle af de fordomme, som de selv har mødt og fortælle, hvorfor en erhvervsuddannelse i industrien er et attraktivt uddannelsesvalg.

De 22 shows afholdes på erhvervsskoler over hele landet, og ved hvert show bliver elever fra de lokale grundskoler inviteret til at være publikum. Disse shows vil også blive delt via platforme som YouTube, Twitch og sociale medier.

Hands-On mangler hovedpersoner til videoserie 

Ved hvert liveshow vises afsnit fra nogle videoserier, der er produceret på forhånd. Og det er her, du kommer ind i billedet.

Hands-On søger nemlig lærlinge og elever der har lyst til at være hovedpersoner i et afsnit i videoserierne. Du skal have mod på at være foran kameraet og fortælle om din uddannelse i industrien.

Der er brug for hovedpersoner til to forskellige serier:

Livet i praktik:
Om dig der på din praktikvirksomhed oplever sjove, udfordrende og anderledes arbejdsopgaver. Det kan f.eks. være en særlig opgave, som du skal løse på virksomheden, et socialt arrangement eller et kundebesøg, som du ser frem til.

Stræberne:
Om dig, som vil noget særligt med din uddannelse. Det kan være din ambition om en god karakter til svendeprøven, dit arbejde for at få en særlig uddannelsespris, træning mod deltagelse i DM i Skills, at skulle i praktik i udlandet eller måske drømmer du om at læse videre.

Hands-On søger i alt 30 unge lærlinge eller elever til at være hovedpersoner.

Du kan læse mere om, hvad det indebærer, og hvordan du søger via dette link!

Plastindustriens egen kampagne for at få flere faglærte – Blivplastmager.dk – søger også nye rollemodeller. Kontakt kommunikationskonsulent Christine H. Hansson (chh@plast.dk) eller uddannelseskonsulent Jo Dietrich (jd@plast.dk) i Plastindustrien, hvis I har en lærling der ønsker at være med.