Brochure sætter fokus på fordelene ved medlemskab af Plastindustrien

Der er mange fordele ved at være medlem af Plastindustrien. I vores brochure giver vi et overblik over de mange muligheder, som et medlemskab af vores brancheforening giver.

Del:

Plastindustrien er Danmarks største brancheforening for plastvirksomheder. Vi er en levende organisation, som hele tiden forsøger at være i øjenhøjde med vores medlemmer.

Over årene har vi bl.a. arbejdet for en række fordelagtige brancheaftaler for vores medlemmer. En fast prioritet i sekretariatets arbejde er at være i tæt kontakt med medlemmerne – f.eks. gennem mange virksomhedsbesøg – så vi konstant er i øjenhøjde med medlemmernes ønsker og behov.

I vores brochure, som I kan se nederst i artiklen, giver vi det fulde overblik over fordelene ved et medlemskab af Plastindustrien.

Mange fordele på tværs af branchen

Blandt medlemsfordelene er blandt andet en række konkrete brancheaftaler, som Plastindustrien har indgået med forskellige partnere.

LÆS OGSÅ: Det får du som medlem af Plastindustrien

Eksempelvis betyder vores aftale med forsikringsselskabet Codan, at de ansatte hos vores medlemsvirksomheder kan spare op til 23 procent på deres private forsikring, og som plastvirksomhed er der også rig mulighed for at opnå en attraktiv forsikringsordning.

Plastindustriens administrerende direktør, Thomas Drustrup, håber, at den brochuren betyder, at endnu flere virksomheder får øjnene op for de mange fordele, et medlemskab giver dem.

Thomas Drustrup understreger således, at der er højt til loftet i foreningen – og det er uanset størrelse eller specialisering.

En vigtig del af vores arbejde handler om at skabe bedre rammer på tværs af hele plastindustrien. Så hvad end man er en etableret produktionsvirksomhed, lige er startet op eller er leverandør, så har vi et tilbud, der matcher virksomhedens behov.

Thomas Drustrup, Adm. direktør, Plastindustrien Danmark

Gode grunde til at være medlem af Plastindustrien

I brochuren kommer vi desuden med en række konkrete fordele, som et medlemskab af Plastindustrien giver jeres virksomhed. Heriblandt:

  1. Du bliver en del af plastbranchens bedste netværk, hvor værdifulde relationer og professionel sparring er i fokus.
  2. Du får adgang til en lang række faglige arrangementer, hvor du bl.a. bliver præsenteret for ny viden og de seneste tendenser inden for plastbranchen.
  3. Din virksomhed kan få markante rabatter på f.eks. forsikring, transport, juridisk rådgivning, lønadministration og kreditoranalyser.
  4. Din virksomhed kan få delt jobopslag på Plast.dk, i vores nyhedsbreve og på LinkedIn, hvilket sikrer, at du når ud til en lang række relevante og dermed potentielle kandidater til dine ledige stillinger.
  5. Du bidrager til at fremme brancheforeningens indsats for at rekruttere personer til de plastfaglige uddannelser, så din virksomhed får bedre mulighed for at få kvalificeret arbejdskraft. Vi er også med til at bygge bro mellem branchens virksomheder og ingeniørstuderende gennem Bliv Plastingeniør-kampagnen.

Du kan læse resten af fordelene sidst i brochuren, som du finder nedenfor.

Læs hele brochuren

Hvis din virksomhed overvejer, om et medlemsskab hos Plastindustrien er det rette valg, så kan du med fordel læse vores brochure igennem. Læs hele brochuren lige her (vi anbefaler, at man aktiverer fuldskærmsvisning – nederst i højre hjørne):