Plastindustriens årsberetning 2018 er på gaden – læs den her

Plastindustriens årsberetning 2018 er netop blevet udgivet. I årsberetningen kan du bl.a. se en billedreportage over ‘Året, der gik’ og læse lederen af bestyrelsesformand Søren Ulstrup, der tager temperaturen på plastbranchen. Læs årsberetningen online her.

Del:

Plastindustriens årsberetning 2018 er lige blevet offentliggjort i en online-version. Årsberetningen giver et overblik over de mange forskellige aktiviteter, der har præget foreningens arbejde i det seneste år.

Lederen i årsberetningen er skrevet af Søren Ulstrup, der er adm. direktør i Ulstrup Plast og bestyrelsesformand for Plastindustrien. I lederen tager Søren Ulstrup bl.a. temperaturen på den danske plastbranche netop nu:

– Danske plastvirksomheder er i god form. Det er den korte konklusion på Plastindustriens seneste brancheanalyse, der viser, at branchens omsætning siden 2009 er steget med 26 pct. En stor del af forklaringen på denne fremgang er, at plastbranchens eksport er steget eksplosivt de senere år, så de danske virksomheder nu sælger 50 pct. mere til udlandet sammenlignet med 2009.

I Plastindustriens årsberetning bringer vi traditionen tro også en kavalkade af gode billeder under titlen ‘Året, der gik’, og årsberetningen indeholder også en oversigt over anbefalingerne fra Forum for cirkulær plastemballage.

– Der foregår massevis af af aktiviteter i Plastindustrien i løbet af et år, hsom vi forsøger at beskrive i vores beretning, så både vores medlemmer og vores omverden kender endnu mere til vores aktiviteter og arbejdsområder, fortæller Lars Friis Farsøe, redaktør på årsberetningen og politisk kommunikationsrådgiver i Plastindustrien.

Læs beretningen online: