Download slides: Plastindustrien satte fokus på det tyske eksportmarked

Hvordan skal man slå igennem i Tyskland som plastvirksomhed? Det satte Plastindustrien fokus på med et gratis arrangement om emnet. Se slides fra dagen her, der bl.a. byder på en analyse af den tyske plastindustri.

Del:

Tyskland er Danmarks største eksportmarked og udgør et enormt potentiale for den danske plastbranche. Men det er for mange også et svært marked at trænge ind på.

Det er baggrunden for, at Plastindustrien har indgået en brancheaftale med Denmark Business Consulting, der er eksperter i, hvordan du slår igennem på det tyske marked. Aftalen, der giver Plastindustriens medlemmer en række fordelagtige muligheder, blev skudt i gang med et arrangement den 28. september.

Du kan se slides fra dagen her:

Analyse af den tyske plastindustri

Gratis screening af din virksomheds eksportparathed

Denmark Business Consultings øvrige tilbud til Plastindustriens medlemmer