Vil du have et gratis abonnement på nyt plastmagasin?

Magasinet Plast er Danmarks nye plastfagblad. Magasinet er gratis, og udgives 4 gange årligt. Vil være abonnent? Det er ganske gratis!

Del:

Magasinet Plast er et nyt fagblad, der vil blive udgivet 4 gange årligt. Magasinet er gratis at modtage. Det kan du gør ved at udfylde formularen på siden her. Alle Plastindustriens medlemsvirksomheder modtager bladet, men ved at skrive dig op som abonnent sikrer du dig, at du får et eksemplar stilet til dig personligt.

Om Magasinet Plast fortæller redaktør Anne Kraufeldt:

– Vi tager temperaturen på plastbranchen, beskriver de nyeste løsninger og tendenser og kigger ind i industriens fremtid, Vi går i dybden med produktionen og de tekniske temaer, men vi kigger også i et bredt perspektiv på felter som plast og design, plast og miljø, plast i byggeriet, genanvendelse og uddannelse. Vi glæder os til at følge plastbranchen helt tæt på.

Magasinet Plast bakkes op af Plastindustrien, der i hvert magasin vil være afsender på otte sider blandt andet med politiske indspark, omtale af organisationens arrangementer og portrætter af medlemsvirksomheder.

Er du interesseret i at annoncere i Magasinet Plast, kan du læse mere om mulighederne her.