Nyt netværk for konstruktører af plastemner ser dagens lys

Den 14. juni er der i Industriens Hus opstartsmøde for en ny netværksgruppe for professionelle konstruktører af plastemner. Grundfos og LEGO har allerede meldt sig under fanerne, og det er gratis at deltage.

Del:

14. juni bliver en ny netværksgruppe ‘Plastdesign16’ kickstartet i Industriens Hus. Netværket er målrettet konstruktører i virksomheder, der udvikler og producerer emner i plast, og som har lyst til at få et bedre netværk blandt ligesindede fagfæller.

Grundfos, LEGO og Plastindustrien er gået sammen om at etablere netværksgruppen, der skal bestå af repræsentanter fra ti virksomheder, og som på årlig basis skal holde to-tre møder.

Download: Invitation til Plastdesign16

Disse går på skift mellem de deltagende virksomheder. Som vært har man indflydelse på mødets tema og eventuelle cases, ligesom man byder gruppen på frokost.

Formålet med gruppen er at skabe et netværk, der udvikler deltagervirksomhedernes egenskaber i forhold til design og konstruktion i plast. Dette sker gennem sparring, vidensdeling, inspirationsoplæg og andre aktiviteter, der kan bidrage til deltagernes faglige udvikling.

Rasmus Grusgaard, Innovationskonsulent i Plastindustrien

Som nævnt er der opstartsmøde den 14. juni i Industriens Hus, hvor de første møder bliver tilrettelagt. Det er gratis at blive en del af netværket, men en del af pladserne er allerede blevet besat.

Derfor skal man kontakte netværkets tovholder Rasmus Grusgaard for at høre nærmere om muligheden for at blive tilknyttet netværket.