Fact sheet fra Azets: Sådan undgår du dårlige betalere

Dårlige betalere går udover virksomhedens likviditet og økonomiske sundhed. Azets, som Plastindustrien har en brancheaftale med, har udarbejdet et fact sheet, der giver dig nogle gode råd til, hvordan din virksomhed får bedre styr på de dårlige betalere.

Del:

Tidligere i år indgik Plastindustrien en brancheaftale med virksomheden Azets Danmark, der bl.a. sikrer, at Plastindustriens medlemmer får en særlig god pris på rykker- og inkassoservice.

 Nu har Azets udarbejdet et fact sheet, der giver nogle gode råd med på vejen, så virksomheder er bedre rustet til at undgå dårlige betalere:

For at din virksomhed skal klare sig godt, er det vigtigt at have styr på virksomhedens økonomi. Det betyder blandt andet, at du bør sikre optimale aftaler med kunder og leverandører, og at du styrker dit cash flow ved at have en effektiv debitorstyring.

Det er ydermere en god idé at have nogle gode interne procedurer for at sikre et godt betalingsforløb og gode rykkerprocedurer.

Likviditet er nøglen til at opnå en sund og sikker drift. Har du ingen likviditet, har du ikke penge til den løbende drift.

Her er nogle af de spørgsmål, du får svar på, i Azets’ fact sheet:

  • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg inddriver penge fra debitorer?
  • Hvordan kan en god rykkerprocedure se ud?
  • Hvad skal en rykker indeholde?
  • Hvad er forskellen på det åbne og lukkede register i RKI?
  • Hvad er et betalingspåkrav, og hvordan kan jeg bruge det?

DOWNLOAD: Fact sheet – Sådan undgår du dårlige betalere

I de kommende uger kontakter Azets medlemmer af Plastindstrien med information om, hvordan Azets kan styrke virksomhedernes debitorstyring.