Lærlingepris gik til en talentfuld plastmager

DI Vestsjælland har netop uddelt deres regionale lærlingepris, og den gik i år til Simon Nielsen, der er plastmager hos DBI Plastics A/S i Stenlille. Simon Nielsen blev udlært i maj, og det er bl.a. for hans ekstraordinære indsats under eksamen, at han modtog hæderen.

Del:

Det er en plastmagerlærling med gåpåmod og flid, der igår fik overrakt dette års lærlingepris fra DI Vestsjælland.

– Det er lidt som at vinde i Lotto, når man får en så engageret lærling, siger Claus Christensen, produktionschef på DBI Plastics i Stenlille om Simon Nielsen, der i år modtager DI Vestsjælland Lærlingepris. 

Simon Nielsen startede som pakkeoperatør i virksomheden, men virksomheden så hurtigt, at der potentiale i ham. Derfor lavede de en uddannelsesaftale, hvorefter at Simon Nielsen startede på plastmageruddannelsen i et forløb som voksenlærling. Simon Nielsen er netop blevet udlært i maj. 

– Både under sin uddannelse og ved klargøring til sin eksamen, har Simon ydet alt, hvad han kunne. Det er en ung mand, der ser lyst på tingene, og som ikke gør noget halvt, fortæller Claus Christensen.

Prisen blev overrakt ved et medarbejderarrangement på virksomheden, Simons kollegaer var ikke på forhånd orienteret om, at han skulle have prisen.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Ny millioninvestering skal udvikle DBI Plastics

Overrækkelsen af prisen til Simon Nielsen var imidlertid ikke den eneste glædelige nyhed ved medarbejderarrangementet. Virksomhedens adm. direktør Hans Hellstrøm Henningsen kunne således afsløre, at DBI Plastics vil investere 25 mio. kroner i udvikling af virksomheden.

LÆS MERE: DBI Plastics i voldsom vækst

Dermed står virksomheden også foran at skulle ansætte flere medarbejdere, og den positive udvikling indebærer også, at virksomheden fremover stadigvæk har mulighed for at blive ved med at uddanne lærlinge.

– En af udfordringerne ved at drive virksomhed på Vestsjælland er adgangen til kvalificeret arbejdskraft. Uden den er det ikke muligt at vokse. Derfor er det helt afgørende for DBI Plastics, at vi kan være med til at uddanne lærlinge, fortæller adm. direktør Hans Hellstrøm Henningsen.

LÆS MERE: Adgangen til kvalificeret adgangskraft er afgørende