Udstil på Plastmessen til Plastic Engineering Day i Aarhus

Torsdag den 28. oktober inviterer vi til kombineret plastmesse og Plastic Engineering Day 2021 på Aarhus Universitet. Tilmeld dig her, hvis din virksomhed vil udstille på messen og møde virksomheder samt ingeniørstuderende med interesse for plastbranchen.

Del:

Plastic Engineering Day 2021 afholdes på Campus Navitas, Aarhus Universitet, den 28. oktober.

Arrangementet suppleres med en plastmesse for virksomheder, som både ønsker at netværke i branchen og vise virksomheden frem over for ingeniørstuderende med interesse for plast.

Jo Dietrich, uddannelseskonsulent i Plastindustrien, ser frem til igen at kunne samle virksomheder og studerende til et større, fysisk arrangement:

– Vi håber på et rigtigt stort fremmøde af såvel virksomhedsrepræsentanter som studerende til en spændende dag med god tid til at netværke, hvor materialer, teknologi og karrieremuligheder i plastbranchen er omdrejningspunkterne.

Udstil med en stand på plastmessen

Medlemmer af Plastindustrien kan gratis få tildelt en lille stand. Der er plads til 35 udstillere efter først-til-mølle-princippet.

Som deltager med en udstillingsstand bestemmer I selv, hvad I vil lægge vægt på. Vi bestræber os på at tydeliggøre alle deltageres fokus med skilte/bannere (fx råvarer eller praktikforløb).

Plastmessen finder sted fra om formiddagen forud for Plastic Engineering Day, og der vil være åbent for at invitere kunder og andre interesserede til messen. Studerende inviteres til at deltage hele dagen.

Eftermiddagsprogrammet vil byde på oplæg fra branchen og uddannelsesinstitutioner. Det præcise program offentliggøres primo september.

Vil du være udstiller på plastmessen?

Tilmeld dig i formularen nedenfor, hvis du vil udstille med en stand på plastmessen.

Vi vil tættere på dagen tage kontakt ang. praktisk information om stande og tydeliggørelse af jeres fokus på messen.

Arrangementet afholdes i samarbejde med AU, School of Engineering and Department of Engineering – Plastics and Polymer Engineering.

Plastic Engineering Day og plastmessen 2021 er Plastindustriens arrangement for virksomheder og studerende med fokus på materialer, teknologi og karrieremuligheder i plastbranchen.