Deltag i Plastic Engineering Day og Plastmessen 2021

Torsdag den 28. oktober inviterer vi til Plastmesse og Plastic Engineering Day 2021 på Aarhus Universitet. Arrangementet er for virksomheder og studerende med interesse for plastbranchen. Deltagelse er gratis.

Del:

Den 28. oktober afholder Plastindustrien og Aarhus Universitet Plastic Engineering Day 2021 på Campus Navitas i Aarhus.

Arrangementet indeholder også en plastmesse for virksomheder, som både ønsker at netværke i branchen og vise virksomheden frem over for ingeniørstuderende med interesse for plast.

Plastmessen finder sted fra om formiddagen forud for Plastic Engineering Day, og der vil være mulighed for at invitere kunder og andre interesserede til arrangementet. Studerende inviteres til at deltage hele dagen.

Program

10:00-11:30: Plastmessen 2021

Plastmessen er for både virksomheder, kunder og studerende med interesse for plastbranchen.Plastmessen vil være åben om formiddagen og i pausen.

11:30-12:15: Frokost og netværk – Plastmessen er åben

12:15-12:20: Velkommen til Plastic Engineering Day v/ Jo Dietrich, uddannelseskonsulent

12:20-13.00: Oplæg (oplæg holdes på engelsk)

  • ThermoFisher Scientific, Marnus Du Toit, Manufacturing Engineer. A day in the life of a manufacturing engineer at Thermo Fischer Scientific.
  • PolyTech, Rasmus Konge, Senior Manager, Materials. How PolyTech contribute to changing the wind industry from a linear to a circular economy by material innovation.

13:00-13:30: PAUSE – Plastmessen er åben – kaffe og kage

13:30-14:30: Oplæg (alle oplæg holdes på engelsk)

  • Grundfos, Michael Lei, Senior Specialist, Materials Technology & Support: Sustainable and circular plastic opportunities and the company’s take-back system.
  • Mouldflo, Anjum Parwaiz, Global Sales Manager: Exciting opportunities in plastic engineering, product development, and innovation.  
  • JABII, Christian Thostrup, CEO and Inventor & Giang Le, Co-Founder and Tech Entrepreneur: Entrepreneurship and engineering – creating JABII: the future gaming and real-life sport that combines physical activity and gaming

14:30-15:30: Plastmessen er åben

15:30: Tak for i dag!

Mere end 30 udstillere er klar

Adm. direktør i Plastindustrien, Thomas Drustrup, glæder sig over, at der er stor tilslutning blandt foreningens medlemmer til at være med som udstiller:

– Jeg er meget tilfreds med, at 30 plastvirksomheder allerede har meldt sig som messeudstillere til arrangementet. I Danmark er der ikke deciderede plastmesser, men vi tror på, at der mere end nogensinde før er et behov for at kunne mødes fysisk på kryds og tværs af branchen.

Blandt de tilmeldte udstillere er der repræsentanter fra vidt forskellige dele af værdikæden – det gælder også råvareleddet.

Lars Kaufmann, CEO i Plastcom og formand for Plastindustriens Råvaresektion, fortæller:

– Vi er med som udstillere på Plastic Engineering Day/Plastmessen, da det er en god anledning til at møde både nuværende og potentielle kunder. Efter en lang periode med begrænset mulighed for at mødes fysisk så glæder vi os til at komme ud og tale med branchen.

Tilmelding

Tilmeld dig i formularen nedenfor. Deltagelse er gratis:

Plastic Engineering Day 2021 afholdes i samarbejde med AU, School of Engineering and Department of Engineering – Plastics and Polymer Engineering.

Plastic Engineering Day og Plastmessen 2021 er Plastindustriens arrangement for virksomheder og studerende med fokus på materialer, teknologi og karrieremuligheder i plastbranchen.

Hvornår

Startdato
28. oktober 2021
Slutdato
28. oktober 2021
Tidspunkt
10:00 - 15:30

Hvor

Sted
Campus Navitas
Adresse
Inge Lehmanns Gade 10
Postnummer
8000
By
Aarhus

Kontaktpersoner

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich