Den jydske Haandværkerskole slår dørene op til internship-uger

Den jydske Haandværkerskole i Hadsten åbner snart dørene til internship-uger for elever i 8., 9. og 10. klasse og øvrige unge, som gerne vil afklare, om plastmageruddannelsen er noget for dem.

Del:

Efter to år med benspænd fra corona inviterer Den jydske Haandværkerskole i Hadsten endnu engang unge til at deltage i en internship-uge.

Formålet er at vise plastmageruddannelsen og skolen frem for unge, som snart står over for at tage et uddannelsesvalg.

I løbet af ugen bliver deltagerne klogere på, hvad det vil sige at udanne sig til plastmager. De unge vil få mulighed for at prøve kræfter med elementer i uddannelsen og vil blive introduceret til produktionsprocesser og arbejdet med plastmaskinerne i værkstedet.

Samtidig får deltagere lov til at bo på Den jydske Haandværkerskoles skolehjem sammen med andre unge, der også står overfor at skulle vælge, hvad de vil i deres fremtid.

– Internship-ugerne er et fantastisk godt initiativ fra skolen. Det er dejligt, at det igen er muligt. Forløbet giver de unge konkret erfaring med plastmagerfaget og mulighed for at få svar på alle de spørgsmål, som presser sig på, når man står over for at vælge en uddannelse. Jeg vil opfordre alle, som har den mindste nysgerrighed, til at gribe muligheden, siger Jo Dietrich, uddannelseskonsulent i Plastindustrien.

Deltagelse er gratis

De er muligt at tilmelde sig internship i uge 13, 14, 18 og 19.

En internship-uge varer fra mandag morgen til torsdag.

Det er gratis at deltage i en internship-uge og bo på skolehjemmet med fuld forplejning under hele forløbet. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Hvis du kender en ung, som er interesseret i at deltage, så prik vedkommende på skulderen. Læs mere her eller kontakt Peter Kjærsgaard fra Den jydske Haandværkerskole for mere information: pkk@djhhadsten.dk/ 8937 0251.