Se eller gense samtaleeventet: ‘Er din virksomhed klimaklar?’

Anders Nolting Magelund og Anna Fenger Schefte

Den 6. maj havde vi inviteret Anna Fenger Schefte og Anders Nolting Magelund, der for nylig har udgivet bogen ’Klimaklar Virksomhed’, til en samtale om dokumentation af klimaaftryk, god klimakommunikation og kortlægning af klimarisici og muligheder. Du kan se eller gense samtalen her.

Del:

Den nye bog ’Klimaklar Virksomhed’ er skrevet for at hjælpe virksomheder med at forstå de strategiske og praktiske aspekter af klimaomstillingen. Lige fra at ændre ledelsesmindsettet til god klimakommunikation.

Bag bogen står de to forfattere Anna Fenger Schefte og Anders Nolting Magelund, og dem havde vi besøg af den 6. maj 2021.

Plastindustriens kommunikationschef, Lars Hall Bæk Farsøe, modererede samtalen om, hvordan virksomheder mere konkret kan gribe mulighederne ved klimaomstilling.

Anne Fender Schefte og Anders Nolting Magelund kom bl.a. ind på klimarapportering og cirkulære løsninger. De gav også nogle gode råd, hvordan virksomheder kommer i gang med at fremskaffe data, der giver et overblik over virksomhedens klimaaftryk.

Se eller gense arrangementet her:

Se ‘Er din virksomhed klimaklar?’ på vores YouTube-kanal.