Plastindustrien inviterer til online infoaften om plastmageruddannelserne

Plastindustrien, Den jydske Haandværkerskole og AMU Syd har slået sig sammen i et nyt, online infomødekoncept om plastmageruddannelserne den 26. maj. Deltagere kan både møde nuværende undervisere, elever fra skolerne og virksomheder, der fortæller om hverdagen og karrieren som plastmager.

Del:

Hvad laver man som plastmager, hvilken en branche bliver man en del af, og hvordan er videreuddannelses- og jobmulighederne?

Det og meget mere kan man få svar på til en online infoaften, som Den jyske Haandværkerskole (DjH), AMU Syd og Plastindustrien afholder i fællesskab. Det første infomøde går i luften den 26. maj kl. 19 live fra DjH i Hadsten.

Målet er at ramme de uddannelsessøgende, som overvejer at søge ind på plastmager EUD, EUX eller EUV; men som har brug for mere information for at tage det endelige skridt.

Jo Dietrich, uddannelseskonsulent i Plastindustrien, siger:

I Plastindustrien er vi utrolig glade for, at vi er lykkedes med at lave en fælles indsats for at vise plastmageruddannelserne og plastbranchen frem. Det er et skridt i den rigtige retning, og fremover kommer vi til at fokusere endnu mere på at samarbejde på tværs om at styrke interessen for plastmageruddannelserne.

Præsentationer fra elever, virksomheder og undervisere

For at nå hele vejen rundt om plastmagerfaget og -uddannelsen er der sammensat et bredt program, hvor begge skoler og de forskellige plastmageruddannelser bliver repræsenteret. Aftenens deltagere kan møde:

  • Nuværende elever og undervisere på AMU Syd
  • Nuværende elever og undervisere på Den jydske Haandværkerskole – både EUD og EUX
  • Virksomheder, der fortæller om hverdagen og karrieren efter endt uddannelse

Planen er, at infoaften-konceptet skal indtræde som en fast del af BlivPlastmager-kampagnen – Plastindustriens rekrutteringsindsats målrettet plastmageruddannelserne.

Hvis din virksomhed gerne vil medvirke i de fremtidige infoaftener, så tag fat i Plastindustriens uddannelseskonsulent Jo Dietrich på jd@plast.dk.