Webinar: Skal din elev eller lærling også i praktik i udlandet?

Fly og internationale flag

Den 14. april kl. 15.00 inviterer DI Lærepladsfællesskabet til webinar om praktik i udlandet med PIU-(Praktik I Udlandet)-ordningen, der både giver tilskud til lærlingens løn og økonomisk støtte til at finde den udenlandske praktikvært.

Del:

Praktik giver ny viden, fede oplevelser og en unik mulighed for at etablere internationale samarbejdspartnere eller styrke relationen til de eksisterende.

Den 14. april klokken 15.00 inviterer DI Lærepladsfællesskabet til webinar om praktik i udlandet med PIU-(Praktik I Udlandet)-ordningen, der både giver tilskud til lærlingens løn og økonomisk støtte til at finde den udenlandske praktikvært.

Svend Rechnagel, der er uddannelseskonsulent i Industriens Fællesudvalg, står klar til at dele ud af sin viden, så du nemt og hurtigt får et overblik over mulighederne for praktik i udlandet.

Webinaret er gratis for alle DI-medlemmer: Tilmeld dig her

Er du ikke allerede medlem af DI Lærepladsfællesskabet? Så meld dig ind i DI Lærepladsfællesskabet og få direkte adgang til værktøjer, hjælp og ny viden om lærlinge og elever. Det er selvfølgelig gratis for alle medlemmer af DI.