Se eller gense webinaret: Nye forretningsmuligheder via cirkulær økonomi

Se eller gense optagelsen og læs præsentationerne fra webinaret: Nye forretningsmuligheder via cirkulær økonomi. Michael Bayer Thomsen, CEO i Letbek Plast og Jasper Steinhausen, indehaver af Ouroboros og tonegivende konsulent på området, deler ud af erfaringer med cirulær økonomi og forretningsudvikling.

Del:

Du kan nu se eller gense webinaret: Nye forretningsmuligheder via cirkulær økonomi og læse præsentationerne fra både Michael Bayer Thomsen, CEO i Letbek, Jasper Steinhausen, indehaver af Ouroboros og Anders Kildegaard Knudsen, Plastindustriens miljøkonsulent.

Michael Bayer Thomsen, CEO i Letbek, fortæller om Letbeks arbejde med cirkulær økonomi, og hvordan virksomheden har gentænkt sin forretning med imponerende resultater.

Jasper Steinhausen er indehaver af Ouroboros og specialist i cirkulær økonomi og forretningsudvikling. Han giver et indblik i, hvordan den enkelte virksomhed kan bruge cirkulær økonomi som redskab til at skabe udvikling og nye muligheder – og hvad det kræver.

Webinaret er modereret af Plastindustrien miljøkonsulent Anders Kildegaard Knudsen, som giver en kort introduktion til Plastindustriens arbejde med cirkulær økonomi og modererer den afsluttende Q&A-session.

Se eller gense webinaret:

Præsentationer: