Svendeprøveafslutning for et hold plastmagere på Den jydske Haandværkerskole

I sidste uge kunne et stort hold plastmagerlærlinge på Den jydske Haandværkerskole fejre deres svendeprøveafslutning. Plastindustriens uddannelseskonsulent Jo Dietrich ønsker de nyuddannede plastmagerlærlinge tillykke på vegne af branchen.

Del:

I slutningen af sidste uge kunne et hold på 19 plastmagerlærlinge fra Den jydske Haandværkerskole fejre, at de er blevet færdiguddannede plastmagere.

Jo Dietrich, uddannelseskonsulent i Plastindustrien, plejer at være til stede ved den festlige svendeprøveafslutning, men det satte den aktuelle coronasituation en stopper for.

Hun sender den lykønskning til alle de færdiguddannede plastmagere på vegne af hele plastbranchen:

– Jeg vil gerne ønske alle de nyuddannede plastmagere stort tillykke på vegne af hele plastbranchen. I gør en stor forskel ude på vores virksomheder, og I er med til at sikre, at der fortsat er produktion og arbejdspladser i Danmark. Det er værdifuldt, at der igen og igen udklækkes nye, motiverede plastmagere fra DjH. Det er med jeres faglige sparring, at plastbranchen har mulighed for at udvikle sig og være på forkant med nye idéer og innovation.

Jo Dietrich ser frem til forhåbentligt igen til næste år at kunne være til stede og ønske endnu et hold tillykke.

Bagerst fra venstre:
Kim Viller Køhn Nielsen, Faerch, Henrik Sørensen, Plastmo, Marcus Bille Thomsen, Dansk Poly Fabrik, Søren Borring Nielsen, House of Composites, Martin Lanng, Pharma-Tech, Louis Viuf Hansen, Schela Plast, Sean Hajo Quint, Vink Moulding, Christian Blom-Jensen, Medicopack, Nick Walther Meyer, Hornbæk Plast Industri, Ditte Agergaard Bøg Kirt, Borring Plast, Rasmus Hollænder, Expo-Net, Carsten Fisker, underviser DjH

Midterste række fra venstre:
Vladimir Velenderic, underviser DjH, Harutiun Avakian, DBI Plastics, Rasmus Cordua Bjørk Thomsen, Trioplast, Andi Borch Andersen, C K Produktion, Alex Martensen, Expo-Net, Martin Rungstrøm Petersen, Tinby, Nicolaj Berg Lassen, RPC Superfos, Randers, Kirstine Blirup Worm, LEGO

Forrest fra venstre:
Niklas Drachmann, Toppac, Daniel J. Dalsgaard, underviser DjH, Michael Tilsted Christensen, SP Moulding Juelsminde