Danskere sætter fokus på cirkulær økonomi i New York – skal du med?

Danish Cleantech Hub har taget initiativ til en ny ugelang festival om cirkulær økonomi i New York. Dermed har danske virksomheder fået en gylden mulighed for at komme helt i front på det amerikanske marked, når det handler om at tjene penge på bæredygtighed og genbrug.

Del:

Danish Cleantech Hub, stiftet af State of Green og Dansk Industri, har taget initiativ til Circular City Week i New York.

I den første uge i marts 2019 vil New York således tage hul på diskussionen om, hvordan byen kan starte sin cirkulære omstilling. Det handler om alt fra mode og design og affaldshåndtering til bygninger, plast og emballage, byudvikling, fødevarer og meget mere.

– Vi kan mærke at cirkulær økonomi er et varmt emne blandt amerikanske stakeholders, men at der samtidig er behov for forklare hvad den konkrete værdi er i det. Med Circular City Week kan vi fra dansk side være med til at udbrede kendskabet til cirkularitet i kraft af at være globalt foregangsland inden for området, siger Tone Søndergaard, Project & Strategy Director, Danish Cleantech Hub.

Danmark er et foregangsland, når det kommer til cirkulær økonomi. Det er ugens fundament, og dermed får danske aktører muligheder for at fortælle deres historie og forhåbentlig inspirere lokale virksomheder og beslutningstagere, så New York fremover satser mere på cirkulær økonomi til glæde for byen og miljøet.

Ugen vil består af mere end 25 events, der afdækker mange forskellige dele af cirkulær økonomi universet. Besøg www.circularcityweek.com for mere information om deltagelse, se alle ugens events og tilgå forskellige cases.