Åbent for tilmelding til informationsmøder om MUDP-midler

Den 27. februar i Aarhus og den 5. marts i København afholder Miljøstyrelsen to informationsmøder om ansøgning til MUDP. Tilmelding skal ske senest den 20. februar.

Del:

Miljøstyrelsen afholder to informationsmøder om deres Miljøteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (MUDP) henholdsvis den 27. februar i Aarhus og den 5. marts i København. Begge møder vil fokusere på ansøgningen til MUDP.

I puljen er der 84 mio. kr. til udvikling, test og demonstration af ny miljøteknologi. Midlerne kan søges inden for alle områder af MUDP. Det vil sige: vand & klima­­til­pasning, cirkulær økonomi & genanvendelse af ressourcerne i affald, renere luft, kemi, jordforurening, bæredygtigt byggeri og mindre støj mv.

Så overvejer du at udvikle en ny miljøeffektiv teknologi eller måske etablere et projekt inden for rammer for MUDP, og har brug for et tilskud for at få ideen ført ud i virkeligheden? Så tilmeld dig et af de to informationsmøder og hør mere om, hvordan du blandt andet skriver en god ansøgning.

På de to møder vil ydermere være mulighed for at høre om MUDP-bestyrelsens prioriteringer for 2018 og høre forskellige oplæg fra virksomheder, der enten er i gang med projektere eller virksomheder, der tidligere har modtaget tilskud fra MUDP.

Du kan downloade det fulde program her.

Program:

Kaffe og velkomst ved dagens værter

Bestyrelsens strategi og handlingsplan for 2018

Puljer og projekttyper inden for MUDP

 Oplæg fra virksomheder, der har udviklet ny miljøteknologi:

  • Aarhus Vands arbejde med MUDP-projekter v. Anne Laustsen (i Aarhus)
  • Nedbrygning af øl i mikrobryggerier v. William Frank (i Aarhus)
  • Krügers erfaringer med MUDP-projekter v. nn (i Aarhus)
  • Niras erfaringer med MUDP-projekter v. Jens Brandt Bering (i Kbh.)
  • Et virksomhedsoplæg v. nn (i København)

Tips til en god ansøgning mv.

Oplæg fra Markedsmodningsfonden v. Lasse Månsson (i Aarhus (under planlægning i Kbh.))

Oplæg Nationalt Vandtestcenter v. nn (i Aarhus og København)

Spørgsmål og afrunding, hvor der også vil være mulighed for at sparre med Miljøstyrelsens medarbejdere om projektideer og/eller snakke med de andre deltagere på mødet.

Adresser:

Aarhus Vand, Gunnar Clausens Vej 34, 8260 Viby J.

Miljøstyrelsen, Haraldsgade 53, 2100 Købehavn Ø

Tilmelding:

Tilmelding til møderne i Aarhus og København sendes til Nanna Rørbech, naroe@mst.dk senest: tirsdag den 20. februar 2018.