Schoeller Plast bygger byggesten i genanvendt plast

Schoeller Plast har indgået et nyt samarbejde med Agro Block, der skal produktionsmodne sidstnævntes byggesten, som bliver fremstillet i genanvendt plast. Såfremt samarbejdet forløber som planlagt, så kan produktet markedsintroduceres i foråret 2018.

Del:

Agro Block i Præstø og Schoeller Plast i Regstrup har indgået et strategisk samarbejde med henblik på at produktionsmodne og forberede Agro Block’s byggesten til markedsintroduktion i foråret 2018.

Danny Jørgensen, direktør og idémanden bag Agro Block, har valgt at samarbejde med Schoeller Plast dels med baggrund i Schoellers deltagelse og interesse i cirkulær økonomi og genanvendelse af plastmaterialer, samt Schoellers mangeårige erfaring med produktion af store plastemner i genbrugsplast.

Netop produktion i genanvendt polyethylene HDPE bidrager positivt til historien, da plast kan komme fra gamle ølkasser og tidligere anvendt industriplast.

Mange fordele ved en let byggesten

Fordelene ved Agro Block’en er åbenlyse; en let byggesten, som kan håndteres af alle, da den kun vejer 5 kg, og bringer værdi i logistikkæden ved at veje langt mindre end traditionelle byggesten i beton.

Ydermere er den unikke konstruktion medvirkende til at opbygning af højbede, læmure, trappetrin og meget mere bliver langt nemmere end i de kendte betonprodukter.

For Schoeller Plast er dette en unik mulighed for at støtte et miljørigtigt og et nyskabende og spændende produkt ved at samarbejde med Agro Block.

Der forventes markedsintroduktion i foråret 2018, og Danny Jørgensen er netop nu i gang med at finde samarbejdspartnere og forhandlere, som vil være med til at sætte dette produkt i handelen.