Se videoreportager fra Projekt Plastfrit Hav

Projekt Plastfrit Hav har været i gang siden starten af år 2016. Nu lancerer partnerne bag projektet en række videoer for at give et indblik i nogle af de mange aktiviteter, der er taget hul på.

Del:

Ved årsskiftet modtog Projekt Plastfrit Hav 8,9 millioner kroner i støtte fra VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN. Bag projektet står de to NGO’er Plastic Change og Det Økologiske Råd samt brancheorganisationen Plastindustrien.

Formålet med Projekt Plastfrit Hav er at gennemføre række forskellige tiltag, der skal undersøge og reducere plastforureningen i havet i Danmark.

For at dokumentere aktiviteterne er der blevet produceret nogle videoer, der bl.a. indeholder interviews med nogle af de centrale aktører i de forskellige arbejdspakker/delprojekter.

God fornøjelse!

Arbejdspakke 1: Bænken & Spanden:

De primære partnere i denne arbejdspakke er Plastindustrien, KIMO, KRADS, Aage Vestergaard Larsen A/S og Dansk Rotations Plastic ApS.

Arbejdspakke 2 – Plastfri Roskilde Fjord:

De væsentligste partnere i denne arbejdspakke er Aarhus Universitet, Roskilde Universitet, Alfa Laval, Grundfos, EnviDan og Gyldendal samt en række lokale aktører ved fjorden.