Aage Vestergaard Larsen A/S er blevet ISO certificeret i kvalitetsledelse og miljøledelse

Hos Aage Vestergaard Larsen A/S  i Mariager er man blandt de førende i genanvendelse af plast i Danmark. Genanvendelsesvirksomheden har miljøet som høj prioritet og er netop blevet ISO certificeret i miljøledelse og kvalitetsledelse for at sikre fortsat forbedring.

Del:

Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager har som de første i plastbranchen i dag modtaget deres ISO certificeringer i henholdsvis kvalitetsledelse og miljøledelse efter de nye ISO 9001-2015 og 14001-2015 standarder.

Det er første gang Aage Vestergaard Larsen A/S bliver ISO certificeret.

– ISO certificeringerne har været vigtige for os, da vi kontinuerligt arbejder på at forbedre os. Vi vil være på forkant og den fortrukne samarbejdspartner indenfor plastbranchen, hvilket ISO 9001 skal underbygge. Denne certificering sikrer, at vi løbende evaluerer vores produkter og løbende forbedrer kvaliteten, skriver Aage Vestergaard Larsen A/S i en pressemeddelelse.

Virksomheden er blandt de store spillere på banen, når det kommer til genanvendelse af plast i Danmark.

– Da vi er en virksomhed, der har mere end 40 års erfaring i at genanvende plast, var det også relevant for os, at udarbejde en miljøpolitik og dermed opnå en certificering i ISO 14001 miljøledelse. Vi vil som virksomhed præge plastdebatten samt medvirke til at øge genanvendelsesgraden af plast i Danmark, fortæller Aage Vestergaard Larsen A/S i pressemeddelelsen.