Temadag om kompositmaterialer i en cirkulær økonomi

Plastindustrien og Innovationskonsortiet GenVind inviterer den 19. januar til en temadag om nyttiggørelse af vindmøllevinger og andre kompositmaterialer i en cirkulær økonomi. Arrangementet bliver afholdt i Industriens Hus fra klokken 10.00-15.30, og der vil være oplæg fra både myndigheder, forskere og virksomheder.

Del:

Den 19. januar 2016 er Plastindustrien og Innovationskonsortiet GenVind vært for en temadag om nyttiggørelse af kompositmaterialer i en cirkulær økonomi.

Temadagen bliver afholdt i Industriens Hus fra klokken 10.00-15.30, og der er morgenbuffet og frokost inkluderet i arrangementet.

Baggrunden for temadagen er, at genanvendelse af end-of-use kompositter vil bidrage til en bedre udnyttelse af de nuværende ressourcer, og det er i overensstemmelse med de fremsatte politiske strategier for affaldshåndteringen i Danmark.

Temadagen giver bl.a. en introduktion til Innovationskonsortiet GenVind og til nogle af de igangværende aktiviteter inden for genanvendelse af vindmøllevinger.

Blandt oplægsholderne er Corporate Sustainability Manager Benedikte Jørgensen, Fiberline Composites A/S, Forskningsspecialist Povl Brøndsted, DTU Vindenergi og Division EHS Manager – Strategy Karin Borg, Siemens Wind Power A/S.

Målgruppen for temadagen er bl.a. virksomheder, designere, arkitekter, myndigheder og andre aktører, som ønsker at blive inspirerede til at arbejde videre med genanvendelse af vindmøllevinger og kompositter.

Det fulde program kan downloades via dette link.

Prisen for at deltage er 550 kr. inkl. moms per person,  og der er ti studenterpladser til rådighed til 100 kr. inkl. moms.