Nyt medlem af Plastindustrien er specialister i overfladebehandling

Kim Saabye, salgsdirektør og partner i Tantec, fremviser nyheden PlasmaTEC-X System på K-messen i Düsseldorf tidligere på året. Nu har virksomheden meldt sig ind i Plastindustrien.

Tantec Gruppen har siden 1974 været specialister i forskellige former for overfladebehandling. Nu har virksomheden meldt sig ind i Plastindustrien, og det er med til at understrege, at plast bliver et stadigt mere populært materialevalg i mange brancher.

Del:

Lunderskov-virksomheden Tantec har siden 1974 haft fokus på at være en innovativ leverandør af forskellige former for overfladebehandling af eksempelvis komponenter i plast og metal.

Tantec har først og fremmest specialiseret sig indenfor behandlingsteknologierne Plasma og Corona, og virksomheden har netop valgt at melde sig ind i Plastindustrien:

– Baggrunden for Tantecs indmeldelse i Plastindustrien er for at skabe nye netværk, relationer og dygtige partnere. Vores maskiner er blandt de førende producenter af standard- og kundespecifikke Plasma og Corona systemer til overfladebehandling af plast for forbedret vedhæftning, fortæller Kim Saabye, salgsdirektør og partner i Tantec.

Han uddyber:

– Plastsegmentet er meget interessant for os, idet vi oplevelser stigende efterspørgsel på overfladebehandling af de mange forskellige plasttyper, der findes på markedet.

Workshop om overfladebehandling i april 2017

Tantec har tidligere haft stor succes med at afholde workshops for kunder og samarbejdspartnere, og til april 2017 gentager virksomheden konceptet.

Den 20. april på Tivoli Congress & Hotel Center inviterer Tantec derfor til workshop med titlen ’Fundamental Plasma and Corona Surface Treatment’, hvor deltagerne for en beskeden pris får en unik mulighed for en hands-on demonstration af, hvilke muligheder teknologierne medfører i praksis.

Blandt talerne er Mia Katharina Podlech, der er kemiingeniør og polymerspecialist ved Plast Center Danmark.

Læs mere om arrangementet her.