Flere politiske profiler besøgte Plastindustrien på Skills

Plast- og værktøjsbranchen tiltrak ikke kun tusindvis af skoleelever og forældre til den fælles stand på DM i Skills 2024 – men også en række politiske profiler. Se et udpluk af dem her.

Del:
Fra venstre: Borgmester i Roskilde Tomas Breddam, formand for Skills Danmark Søren Heisel, erhvervsminister Morten Bødskov og næstformand for Skills Danmark og chefkonsulent i DI Michael Boas.

Plastindustrien deltog på DM i Skills for at vise plast- og værktøjsmagerfaget frem for de mange tusind unge, der besøgte Danmarks største erhvervsuddannelsesmesse i løbet af de tre forårsdage og lige nu står overfor at vælge ungdomsuddannelse. Foreningen benyttede også lejligheden til at synliggøre industrien og inspirere til en bred samtale om plastens rolle i erhvervslivet og samfundet.

Beskæftigelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) og formand for Skills Danmark, Søren Heisel

Plast- og værktøjsbranchens fælles stand blev besøgt af en strøm af nysgerrige folkeskoleelever fra hele landet, men også af en række politikere og beslutningstagere.

Erhvervsminister Morten Bødskov (S), beskæftigelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) og miljøminister Magnus Heunicke (S) var blandt de politikere, der tog sig tid til at besøge standen.

Andre gæster var Roskildes borgmester Tomas Breddam, formandskabet for Skills Danmark og en repræsentation fra Folketingets børne- og undervisningsudvalg.

De blev alle præsenteret for hovedattraktionen – nemlig live produktionen af et par solbriller, som besøgende på plast- og værktøjsbranchens fælles stand fik mulighed for at designe farverne på, se blive sprøjtestøbt, selv presse glas i og til sidst få med hjem.

En repræsentation fra Folketingets børne- og undervisningsudvalg, herunder: Karina Adsbøl, Lotte Rod, Anni Matthiesen, Frederik Vad, Thomas Skriver Jensen, Lars Arne Christensen, Sigurd Agersnap, Mads Olsen.

Plastindustrien havde opstillet en fotovæg og en billedprinter, så sekretariatet – med stor hjælp fra de plastmagerlærlinge, som bemandede standen – kunne fotografere gæsterne i deres nyerhvervede solbriller. Henover de tre Skills-dage voksede væggen med billeder af såvel folkeskoleelever som forældre, pensionister og politikere. Se billederne her: