Skal din virksomhed vinde prisen Danmarks Digitale Førertrøje?

Har din virksomhed – privat eller offentlig – øget konkurrencekraften gennem digitalisering? Kan andre blive inspireret af, hvad I har opnået med digitalisering? Så kan din virksomhed være dén Børsen og Siemens leder efter i konkurrencen om Danmarks Digitale Førertrøje.

Del:

Danske virksomheder står dagligt over for en stærkt øget international konkurrence. Derfor må virksomhederne udvikle nye forretningsmuligheder gennem innovativ anvendelse af digital teknologi.

I arbejdet med at udvikle virksomhedernes konkurrenceevne er digitalisering en betydningsfuld megatrend. En megatrend med store vækstmuligheder for virksomheder, der tager den digitale førertrøje på.

Med prisen Danmarks Digitale Førertrøje ønsker Siemens og Børsen at synliggøre de stærke innovative kompetencer, der er i Danmark og at inspirere til, hvordan digitalisering kan bringe danske virksomheder i front såvel nationalt som internationalt.

Siemens og Børsen ser derfor frem til at kåre den virksomhed, som på en innovativ måde har arbejdet med digital teknologi og derigennem sat sig i førerfeltet inden for digitalisering.

Konkurrencen er åben for private og offentlige virksomheder, som arbejder med at optimere virksomhedens konkurrencekraft gennem digitalisering.

Siemens og Børsen vil nominere virksomheder, som benytter digital teknologi og ressourcer på en innovativ, inspirerende og effektiv måde for at forbedre produkter, ydelser og arbejdsgange – og det finansielle resultat. Alle informationer behandles fortroligt.

Vinderen af prisen bliver kåret af en bredt sammensat jury. Prisen uddeles den 6. december 2016 på Børsen Digital Transformationskonference 2016.

Læs mere om konkurrencen og tilmeld din virksomhed her inden den 7. november.