Stort tillykke til de nye faglærte plastmagere fra DJH!

Tillykke til de 12 færdiguddannede plastmagere fra DJH.

Et nyt svendeprøvehold kan gå på sommerferie og fejre en færdiggjort plastmageruddannelse fra Den jyske Håndværkerskole i Hadsten. Se navne på den nye plastmagere og deres lærepladsvirksomheder her.

Del:

12 nye plastmagere kan gå på sommerferie med et nyerhvervet svendebrev fra Den jyske Håndværkerskole. Stort tillykke til hver og én!

Jo Dietrich, seniorkonsulent for uddannelse i Plastindustrien, lykønsker de nye plastmagersvende:

– Jeg vil på vegne af Plastindustrien og hele branchen gerne ønske de mange nye plastmagere fra Den jyske Hådværkerskole et stort tillykke med uddannelsen. Vores branche efterspørger faglært arbejdskraft, og derfor er det både værdsat og væsentligt, at vi igen og igen oplever, at dygtige og motiverede lærlinge gennemfører plastmageruddannelsen. De bidrager alle til, at vi fortsat har et højt videns- og kompetenceniveau i den danske plastbranche.

Jo Dietrich mener dog, at det er bekymrende, at der i år ikke er flere færdiguddannede:

– Man må håbe at det ikke er en tendens der fortsætter, da der som sagt er mangel på arbejdskraft. Det er dog ikke til at vide om det dalende tal skyldes at virksomheder ikke har brug for plastmagere i samme omfang som tidligere, eller om det er fordi man ikke kan finde nye lærlinge.

Navne på de nye plastmagere

Bagerst: Rune Nissen Simon – Nordisk Wavin A/S, Gandalf Nyborg Keilholt – Schoeller-Plast-Enterprise A/S, Kevin Hansen – Fimek ApS

Midterst: Daniel Johannes Dalsgaard (lærer), Jonas Dahl Hansen – Dencker A/S, Ronni Balshøj Knudsen – Ide-Pro Skive A/S, Christoffer Alexander Dahl – Dbi Plastic A/S, Dennis Andreasen – Expo-Net Danmark A/S, Carsten Fisker (lærer)

Forrest: Rasmus Lykkegaard Lauridsen – LEGO System A/S, Michael Thomsen – National Oilwell Varco Denmark I/S, Louis Jespersen Lundqvist – Sp Medical A/S, Luis Jaiver Ortiz Morales – Sp Moulding A/S Stoholm Afdeling, Morten Boye Friis – Knudsen Extrusion A/S