Plastindustriens Årsberetning 2023 er landet – Læs den her

Her kan du læse Plastindustriens Årsberetning 2023, som indeholder en leder fra bestyrelsesformand Søren Ulstrup, en tidslinje over årets højdepunkter og en opdateret liste over medlemmer i foreningen samt medarbejdere i sekretariatet. Læs og/ eller download den her.

Del:

Plastindustriens Årsberetning 2023 er på gaden og tilgængelig i en digital version.

I beretningen kan du læse årets leder fra bestyrelsesformand Søren Ulstrup, som giver et oprids af de aktiviteter og dagsordener, som har fyldt kalenderen siden sommeren 2022.

Søren Ulstrup beretter bland andet:

– I løbet af det forgangne år er det lykkedes vores branche at komme helskindet igennem skyggen fra endnu en krise, omend både pandemi og energikrise har taget hårdt på mange virksomheder. Energikrisen skabte usikkerhed i industrien, og det har været nødvendigt at prioritere hårdt for at håndtere de store prisstigninger. Men vi er en sejlivet branche, der på mange områder har vist vejen med svære og nødvendige omstillinger.

Beretningen giver også et overblik over kalenderens højdepunkter, som både tæller store milepæle, diverse arrangementer og andre plast-aktiviteter.

Find en opdateret liste over medlemmer i Plastindustrien samt medarbejdere i sekretariatet bagers i udgivelsen.

DOWNLOAD: Plastindustriens Årsberetning 2023