Gertrud Højlund er moderator på Plastdagen 2023

Gertrud Thisted Højlund er nyhedsvært på TV 2 og kendt fra flere debatprogrammer.

Gertrud Thisted Højlund er nyhedsvært på TV 2 NYHEDERNE og TV NEWS. Den 25. maj er hun moderator på Plastdagen 2023 i Industriens Hus.

Del:

Når Plastindustrien inviterer til Plastdagen 2023 d. 25. maj i Industriens Hus vil deltagere og talere blive budt velkommen på scenen af tv-værten Gertrud Thisted Højlund.

Gertrud Højlund er kendt som nyhedsvært på TV 2 NYHEDERNE og TV 2 NEWS, og har dækket flere store begivenheder både nationalt og internationalt.

Som vært på TV 2 har Gertrud Højlund afviklet flere debatprogrammer, blandt andet i forbindelse med den seneste folketingsvalg samt debatprogrammet Højlunds Forsamlingshus, der i sin oprindelige form blev bestyret af hendes far Niels Højlund.

Livlige debatter

Hun er kendt for sin evne til at moderere debatter på en engageret og livlig måde, forklarer Martin Skajaa Wøldike, kommunikationschef i Plastindustrien.

– Med Gertrud som moderator kan deltagerne på Plastdagen se frem til et spændende program, hvor synspunkter og erfaringer også vil blive udfordret og afprøvet fra nye perspektiver. Jeg er derfor utrolig glad for, at hun har takket ja til at deltage på dagen.