Mindeord for Bjarne Lynddahl

Bjarne Lynddahl

Stifter af Lynddahl A/S Bjarne Lynddahl er gået bort. Han stiftede i 1973 virksomheden. Bestyrelsesformand i Plastindustrien Søren Ulstrup skriver mindeord.

Del:

Søren Ulstrup, bestyrelsesformand i Plastindustrien, skriver mindeord

Stifter af Lynddahl A/S Bjarne Lynddahl gik uventet og meget pludseligt bort 28. august 2022. Han blev 74 år.

Som sand entreprenør og iværksætter gjorde Bjarne Lynddahl sin hobby til sit arbejde og grundlagde en virksomhed, der ekstruderede slanger til malkemaskiner og senere haveslanger – til at begynde med i sin svigerfars garage.

Lynddahl A/S voksede og blev en succesfuld og solid forretning, og i 2010 overdrog stifteren det meste af ejerskabet, driften og ledelsen til sin søn Rasmus.

Bjarne Lynddahl var en fabrikant med karisma og stor viden om råvarer og produktion. Mange rutiner og processer på arbejdspladsen er i høj grad stadig præget af hans ordenssans og detailviden. Det siges, at Bjarne frem til sin død stadig kunne starte og betjene mange af produktionsmaskinerne.

Vi vil huske Bjarne som en glad, munter og hjertevarm mand, der så medarbejderne som den vigtigste ressource i virksomheden. Han var en synlig leder, der prioriterede tid til en snak med sine ansatte, uanset hvor stort arbejdspresset var.

I 2008 modtog han JydskeVestkystens store erhvervspris, Den Gyldne Ambolt.

Vi er kede af at skulle tage afsked med en højt respekteret person i Plastindustrien. Vores tanker går i denne svære tid til Bjarnes familie.

Æret være hans minde.